Obavijesti

Promo sadržaj

Daniel Delale show na Radio 101 počeo s emitiranjem

Daniel Delale show na Radio 101 počeo s emitiranjem
1

Danas je s emitiranjem počela nova emisija na Radiju 101, Daniel Delale show

Malo preznojen i drhatavog glasa otvorio ju je u 11 sati.  Emisija se emitira radnim danomDanas je s emitiranjem počela nova emisja na Radiju 101, Daniel Delale show. 

U prvoj emisiji Daniel se bavio porezom na nekretnine- svoje mišljenje je li odluka premijera Plenkovića kupovanje mira pred godišnji odmor u emisiji su osim slušatelja dali Hamed Bangoura, predsjednik Lipe Davor Huić, Ivan Pernar i Gordan Maras.

Također, Daniel je istražio zašto se premijeri, kada dođu na vlast udebljaju. Što se jede u Saboru i Vadi nam je dala stručnjakinja za protokol i bivša ravnateljica državnog protokola Milada Privora.

Emisiju je Daniel završio upuštenije, satirom. Javila mu se  Marijana Perinić u ulozi predsjednice.

Sutra u emisiji Daniel istražuje predrasude prema romima. Kolegica Talita, romkinja, pokušat će telefonski dobiti razgovor za posao i unajmiti stan. Kako je prošlo možete čuti na Radiju 101 sutra od 11-12. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...