News

Komentari 8

Darko Horvat prvi put u javnosti nakon što je izašao iz Remetinca

Darko Horvat prvi put u javnosti nakon što je izašao iz Remetinca

Bivši ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Darko Horvat, prvi put je viđen u javnosti nakon što je pušten iz Remetinca na koncertu 4 Tenora u Prelogu

Bivši ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Darko Horvat, prvi put je viđen u javnosti nakon što je pušten iz Remetinca, gdje je proveo deset dana u istražnom zatvoru, javljaju Međimurske novine.

Pogledajte video:

Horvat je u pratnji supruge Sanje viđen na koncertu 4 Tenora u Prelogu povodom obilježavanja 25 godina otkako je Prelog dobio status grada. S njim je bio i Goran Gotal, bivšeg tajnik njegovog kabineta koji se nakon afere vratio u Upravni odjel za Skupštinu i pravne poslove Međimurske županije.

Podsjetimo, Uskok Horvata sumnjiči da je 2018. godine kao ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, zajedno s tadašnjom pomoćnicom Anom Mandac, na poticanje četvero suosumnjičenih nezakonito dodijelio 2,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava gospodarskim subjektima za koje je bio i osobno zainteresiran.

Horvatu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali je iz njega izašao nakon deset dana. 

Najčitaniji članci