Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Darko Milinović tvrdi da je snimka monstruozna laž

Tajnica Tihomira Oreškovića priča o prebijanjima Srba, ali i Hrvata, a Darka Milinovića spominje kao liječnika koji je surađivao s Oreškovićem

Boriš Ščitar
Foto: Boriš Ščitar
5 komentara

 - Ponosan sam na sve što sam radio u Domovinskom ratu. Nisam bio čovjek Tihomira Oreškovića i nisam bio u operativnom štabu 1991. godine. Očito je počela predizborna kampanja i bit će obilježena niskim udarcima ispod pasa - komentirao je potpredsjednik Sabora HDZ-ov Darko Milinović desetominutni filmić na YouTubeu  koji ga povezuje sa ratnim zločinima u Gospiću 1991. godine. Navodna tajnica E.H. koja je svoj iskaz 1998. godine dala jednom njemačkom državljaninu za kojeg je mislila da je suradnik Haaškog suda u stvari je, kako je otkrio Milinović, Fatima Skula. Ona se na suđenju protiv gospićke skupine vodila pod tajnim imenom E.H. Milinović tvrdi da mu je ona poslala pismo 2004. godine, nakon što je priča prvi puta osvanula u jednim novinama.
- Iste godine kada sam dobio Fatimino pismo, tražio sam od Državnog odvjetništva da pročačkaju jesam li umiješan u ratne zločine u Gospiću i potvrdili su da sam nevin. Ne znam je li Fatima govorila pod prisilom, ali u ovom pismu jasno mi je dala do znanja da nikome ništa nije pričala i da su u novinama objavljene laži - kazao je Milinović. Aktualiziranje te priče povezuje sa izbornom kampanjom, a ne isključuje mogućnost da se ovakvim niskim udarcima služe konkurenti iz IX.izborne jedince.
Skula ga na videu optužuje da je kao liječnik sanitetom prevozio pretučene i mrtve za koje ne zna gdje su završavali. Također kaže da su pored leševa pjevali: "Nećeš više proći ovim šorom". Milinović na te optužbe odgovara da u sanitetu nikad to nije radio i da ga obvezuje Hipokratova zakletva.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message