Obavijesti

News

Komentari 150

Daruvarac tražio smanjenje kazne jer je postao otac

Daruvarac tražio smanjenje kazne jer je postao otac

Daruvarac je kazneno prijavio svoju bivšu djevojku neposredno nakon odlaska u zatvor zbog navodno lažnog svjedočenja i iskaza koji je dala na sudu, ali prijava je odbačena

VIDEO

U srijedu, 12. kolovoza, navršit će se godina dana od odlaska Darka Kovačevića, zvanog Daruvarac, na izdržavanje četverogodišnje zatvorske kazne zbog bestijalnog premlaćivanja svoje bivše djevojke, koje je prije dvije godine šokiralo Hrvatsku.

Daruvarac kaznu izdržava u kaznionici u Glini, kazna mu je smanjena za još tri mjeseca, a njegov odvjetnik vodi nesmiljenu pravnu borbu da ga oslobodi i prije isteka zatvorske kazne, piše Slobodna Dalmacija.

U tim brojnim pokušajima odvjetnik Boris Radman je Kovačeviću zasad uspio smanjiti zatvorsku kaznu za tri mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO Daruvarac prije dvije godine pretukao djevojku

Pokretanje videa...

01:47

Daruvarac više ne mora služiti tri godine i pet mjeseci, nego tri godine i dva mjeseca. Kako je godinu dana već odslužio, ostalo mu je još dvije godine i dva mjeseca, a kako će se uskoro ispuniti uvjeti za prijevremeni otpust, kazna mu može biti smanjena za jednu trećinu.

Osim toga, Daruvarac je kazneno prijavio svoju bivšu djevojku neposredno nakon odlaska u zatvor zbog navodno lažnog svjedočenja i iskaza koji je dala na sudu. No, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je na temelju Kovačevićeve prijave provelo istragu i nedavno odbacilo kaznenu prijavu protiv premlaćene djevojke.

Daruvarac: Tu curu vidio sam u prolazu i ona je vidjela mene
Daruvarac: Tu curu vidio sam u prolazu i ona je vidjela mene

U međuvremenu, Kovačević je pokrenuo cijeli niz izvanrednih pravnih lijekova ne bi li ukinuo pravomoćnu presudu i prekinuo svoje izdržavanje kazne.

Tako je podnio zahtjev za nepravu obnovu kaznenog postupka i smanjenje kazne jer je nakon odlaska u zatvor postao otac, javlja Slobodna. Suprotno uobičajenoj praksi, Općinski sud u Zadru mu je 8. lipnja ove godine odbio zahtjev za smanjenje kazne zbog očinstva maloljetnog djeteta uz obrazloženje da je neosnovan. Ali nakon uložene žalbe Županijski sud mu kaznu ipak smanjuje za tri mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca