Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

David (8) u šoku radi smrti sestrice (5) pod prikolicom

Lucija (5) skliznula je pod kotače prikolice pune otpada koja je poskočila zbog cigle. Brat koji je vidio sestrinu smrt nije ozlijeđen, ali je u šoku

Željko Grgurinović
Foto: Željko Grgurinović
17 komentara

Zlatko J. (43) zanijemio je od boli. Ispod kotača njegova traktora ležalo je tijelo njegove malene curice. Njegove Lucije. Petogodišnja djevojčica i njezin tri godine stariji brat David nagovorili su oca da ih vozi na traktoru. On je u četvrtak u Jasenovcu oko 15 sati krenuo traktorom iz dvorišta kuće na deponij. U prikolici je bio građevni otpad. Zlatko je Luciju posjeo na prednji dio prikolice, a zatim se popeo i David.
Krenuli su makadamskim putem. Uspjeli su prijeći tek 20-ak metara. Odjednom je traktor poskočio. Naišli su na ciglu. Krhka Lucija skliznula je pod kotače prikolice pune otpada. Nažalost, ozljede su bile smrtonosne.
Zlatko je u šoku zaustavio i ugasio traktor. Tišinu je prolomio Davidov vrisak kad je vidio mlađu sestricu pod kotačima traktora. Otac ju je podignuo. U nevjerici je sa suprugom odjurio s kćeri u Novsku, u Hitnu pomoć. Ali liječnici su samo mogli proglasiti smrt nesretne djevojčice. U petak su obavili i obdukciju nad tijelom u sisačkoj Općoj bolnici, a iz policije su rekli da će protiv Zlatka podignuti kaznenu prijavu.  Iz Centra za socijalnu skrb u Novskoj će pomoći nesretnoj obitelji.
- Centar će pružiti svu moguću pomoć obitelji - rekla je ravnateljica Ljiljanka Žunić.
Roditelji tragično preminule Lucije su izvan sebe od boli. Brat David nema fizičkih ozljeda, ali je u šoku nakon što je prisustvovao sestrinoj smrti.

Možda vas zanima i ovo:
Message