News

Komentari 17

Davor Božinović u full opremi: 'Vidi friške rukavice, ni rubovi se još nisu stigli izgladiti'

Davor Božinović u full opremi: 'Vidi friške rukavice, ni rubovi se još nisu stigli izgladiti'

KOMENTARI NA FACEBOOKU Mnogi su primijetili da je Božinović imao masku i rukavice. A do jučer su se političari bez maski i rukavica slikali na Adria Touru, rukovali su se i ponašali kao da je sve normalno

Davor Božinović, ravnatelj Stožera civilne zaštite i ministar unutarnjih poslova, u utorak je posjetio Opću bolnicu u Sisku gdje se djelatnicima zahvalio na doprinosu u borbi protiv pandemije korona virusa.

- Sva dosadašnja popuštanja mjera bila su kako bi se gospodarstvo vratilo u normalu i da se vrati turizam. Siguran sam da ćemo racionalnim vođenjem krize izbjeći da se te mjere vrate, a o nekom totalnom zatvaranju ne bih ni razmišljao - rekao je Božinović.

Pogledajte video: Božinović posjetio bolnicu u Sisku

Mnogi su primijetili da je ministar imao masku i rukavice iako je bio na otvorenom, a ne tako davno, neki su se političari bez maski i rukavica slikali na Adria Touru, rukovali su se i ponašali kao da je sve normalno, čak i u dvorani, na zatvorenom.

Iznimka nisu bili ni skupovi i obljetnice nekih stranaka, kao ni konferencije.

Naravno, ovo je bio posjet bolnici i briga za starije i pacijente je za svaku pohvalu. No ono što mnoge muči su dvostruka pravila. Recimo, prošle srijede je bila obljetnica HDZ-a, Andrej Plenković za kojeg je Božinović rekao da se ni sa kim ne rukuje, rukovao se s Ćirom Blaževićem, socijalna distanca nije se poštivala...

A sad odjedanput, maske, rukavice... Sve.

Božinović se u Sisku zahvalio zdrastvenim radnicima na doprinosu u borbi protiv korone

'Vidi, vidi, maskice'

Komentari su ispod Facebook livea na Večernjem listu.

- Vidi vidi, maskice i rukavice. Još da se odu provozat malo javnim prijevozom ili da prošeću po nekom trgovačkom centru, stavit će i vizire - komentar je ispod videa na društvenim mrežama.

- Rukavice je stavio friške, pa ni rubovi se još nisu izgladili - primijetio je drugi komentator.