Obavijesti

News

Komentari 1

Davorin Posavec ulazi u utrku za gradonačelnika Bjelovara

Davorin Posavec ulazi u utrku za gradonačelnika Bjelovara
1

S današnjim danom ističem svoju kandidaturu kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Bjelovara, koju podupire SDP, kazao je u nedjelju u Hotelu Central, Davorin Posavec

VIDEO

S današnjim danom ističem svoju kandidaturu kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Bjelovara, koju podupire SDP, kazao je u nedjelju u Hotelu Central, Davorin Posavec (48)), direktor Bjelovarskog sajma.

U svom prvom nastupu pred članovima Socijaldemokrata te brojnim građanima, Posavecm je kazao kako on za razliku od drugih sada kandidata dolazi iz realnog sektora, a upravo se i Grad treba ponašati prema načelima dobrog gospodarstvenika.

Predstavljajući se javnosti kazao je kako su mu roditelji Bjelovarčani, a i članovi njegove obitelji, supruga. Kći i sin, koji su mu sjedili u prvom redu, su također rođeni i žive u Bjelovaru. Nakon završenog fakulteta zaposlio se u Sireli, i potom napredovao do menadžerske funkcije u LUR-a grupi. Nakon što se ukazala prigoda javio se prije tri godine na natječaj za direktorsku funkciju na Bjelovarskom sajmu. 

-Upoznao sve prednosti, ali i neiskorištene potencijale koje ima naš Grad. Stoga ću se prvenstveno baviti razvojem gospodarstva, jer je to pokretač svih drugih projekcija. Od socijalne komponente pa do odgoja i obrazovanja koji su ključ za daljnji razvitak Bjelovara. To je sve moguće i kroz smanjenje prireza i poreza, što mi je primarni zadatak, kako bi gospodarstvenici imali više prostora za svoj razvoj – kazao je Posavec najavljujući kako će predstavnici realnog sektora, aktivno sudjelovati u kreiranju gradske politike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potporu nezavisnoj Posavčevoj kandidaturi dali su saborski zastupnici Vedran Babić i potpredsjednik SDP-a, Peđa Grbin, koji je naglasio kako su izbori na lokalnim razinama presudni za ljude koji tamo žive. 

-Svi moraju imati jednaku šansu za život, a ona upravo počinje na lokalnoj razini, jer se na tom nivo bavi problematikom koja tišti svakodnevno njezine stanovnike. Od izgradnje vrtića, škola i svim ostalim temeljnim pravima za dobar život - kazao je između ostalog Grbin.

Predsjednik ŽO SDP-a, Vedran Babić je naglasio da je Bjelovar gospodarski pokretač Bjelovarsko – bilogorske županije i stoga treba staviti naglasak na osobu koja dolazi iz realnog sektora jer prepoznaje tu problematiku. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...