Obavijesti

News

Komentari 49

Debeljak: Ovo je težak period, nisam se naučio davati otkaze

Debeljak: Ovo je težak period, nisam se naučio davati otkaze
3

Vlasnik splitskog škvera na Facebook stranici Škveranka 'poetski' se zahvalio svakoj sekciji brodogradilišta nazivajući svoje radnike umjetnicima zlatnih ruku

VIDEO

Vlasnik splitskog škvera, Tomislav Debeljak na Facebook stranici Škveranka objavio je kako do 2015. godine u Brodosplitu planira imati preko 4000 zaposlenih. U škveru se još provodi restrukturiranje poslovanja, a u svojem podugačkom “poetskom” obraćanju zahvalio je svakoj sekciji posebno. 

Tako u obraćanju među ostalim stoji: “Moram zahvaliti većini, a pogotovo pojedincima koji su duša Škvera: od zlatnih ruku koje oblikuju profile i limove kao umjetnici... našim umjetnicima piturima koji daju život i zdravlje da bi kupac bio zadovoljniji i brod trajniji... Koje je to savršenstvo izrade trupa kojeg stvore poštene i vrijedne Škverske ruke.... Moram zahvaliti i radnicima koji unose plamen sebe i plinskog plamenika ne bi li sekcija bila ravna i točna u milimetar... Naježio sam se pišući zahvalu...”  

U kasnijoj dopuni obraćanja naglasio je kako je naučio zapošljavati, a ne davati otkaze te dodao kako mu je ovo težak period. 

- Konačno sam shvatio kad je Abraham bio spreman žrtvovati sina... Nikad do sada u katoličkoj vjeri mi to nije sjelo i upravo zbog toga sam jednim djelom prezirao katoličku vjeru, iako sam veliki vjernik u duši i rođen u čistoj i istinskoj katoličkoj obitelji i tako odgajan -  piše Debeljak koji je tekst napisao u autu, na putu kući od Splita izrazivši žaljenje što nije spomenuo kooperante. 

- Želio sam nabrojati sve... Došao sam već blizu kuće i završio s hvala svim škverskim radnicima... Pod time podrazumijevam i kooperante... Uglavnom ispričavam se svakome koga nisam opisno spomenuo, pogotovo kontrolore -  zaključio je Debeljak. 

Među radnike se uvukla nervoza, dva se potukla

No, u Brodosplitu pomalo vlada nervoza. Tako su se u srijedu fizički sukobili 63-godišnji kontrolor pogona Specijalne proizvodnje i njegov tri godine mlađi šef. Kontrolor je šefa uhvatio za vrat raskrvarivši mu ga. Nije bio pozvan na sastanak pa je pomislio da ga drži viškom. Dobio je prijavu za remećenja javnog reda i mira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa