Obavijesti

News

Komentari 91

Deda u električnim invalidskim kolicima 'jurio' Zelenim valom

Deda u električnim invalidskim kolicima 'jurio' Zelenim valom
4

Brzi djedica s kačketom i dobro zabundan u invalidskim kolicima skrenuo je jučer oko 12.30 iz Adžijine ulice u Ulicu Izidora Kršnjavog. Ostao je u srednjem traku i nastavio voziti

U zadnji tren je jedan vozač zakočio jer bi ga inače pokupio. Ostali su mu trubili i upozoravali ga, rekao nam je Marko, čitatelj koji je u Zagrebu fotografirao sugrađanina koji je u električnim invalidskim kolicima “jurio” Zelenim valom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brzi djedica s kačketom i dobro zabundan u invalidskim kolicima skrenuo je jučer oko 12.30 iz Adžijine ulice u Ulicu Izidora Kršnjavog. Ostao je u srednjem traku i nastavio voziti.

- Išao sam s prijateljem s fakulteta, a kad smo ga vidjeli, prasnuli smo u smijeh. Ništa ga nije ometalo u vožnji. Bio je prilično samouvjeren. Jedni vozači su mu trubili, drugi ga u zadnji tren zaobilazili, a građani promatrali u čudu. Nevjerojatno, ugrožavao je svoj i tuđe živote - kaže nam Marko.

Pokretanje videa ...

Dodaje da se odjednom prestrojio u lijevi trak, a da nije ni pokazao rukom smjer u kojem ide. Tad je vozač Toyote morao naglo zakočiti kako bi pustio zagrebačkog Broja Jedan. Nastavio je voziti od 10 do 15 kilometara na sat izrazito prometnim Zelenim valom, na kojemu je inače ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Iz zagrebačke policije su nam rekli da nisu imali dojavu o “brzom” djedici na Zelenom valu.