Obavijesti

Promo sadržaj

Deichmann: Rita Ora dizajnirala kolekciju obuće

Deichmann: Rita Ora dizajnirala kolekciju obuće
3

Britanska kantautorica Rita Ora lice je nove kolekcije za jesen / zimu najvećeg europskog trgovca obuće DEICHMANN. Kolekcija nosi ime #Radiate i bit će dostupna od kolovoza 2019. u odabranim trgovinama

Kroz dizajnerske elemente koje je odabrala Rita Ora stvorila je kolekciju koja savršeno odražava kreativnost i jedinstvenu svjesnost njezinog stila.

 "Moj stil je uvijek oblikovan kroz moj stav. Kako se oblačim pokazuje kako se osjećam" - kaže Rita Ora. Svaka cipela u kolekciji predstavlja drugi osjećaj, kao što su sloboda, kreativnost, znatiželja, hrabrost ili snaga i nadahnjuje da svojim individualnim stilom zračite vlastitu osobnost.

Kolekcija za nadolazeću sezonu sadržava trendovske modele: chunky tenisice s neonskim detaljima u jarko žutom i leopard uzorku, kao i tenisice s platformom u srebrnoj ili zlatnoj metalik boji. U ponudi su i loaferice i salonke, rokerske gležnjače, čizme na vezanje i oksfordice. Niske čizmice i gležnjače s cool stavom odišu stilom, dok su svjetlucave čizme i čizme iznad koljena savršene za svaki izlazak.

"Drago nam je što smo odabrali jedinstvenu i izrazito izražajnu kolekciju zajedno sa ikonom stila Ritom Orom", izjavio je Heinrich Deichmann.

Kolekcija „Rita Ora za DEICHMANN“ uključuje 40 ženskih modela i bit će dostupna od kolovoza 2019. u odabranim DEICHMANN trgovinama. Cijene za modele obuće se kreću od 29,90 i 59,90 €.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.