Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dental Plaza – vrhunski tretman za vaš osmijeh

Posebnost ove stomatološke poliklinike svakako je doživotna garancija na implantate i njihovu ugradnju, koju pruža svojim pacijentima

Foto: Dental Plaza

Troškovi liječenja svakako su jedan od najznačajnijih razloga zbog kojih se pacijenti odlučuju za dentalni turizam, a upravo je poliklinika Dental Plaza njegov predvodnik na području Srbije. Osim vrhunskog tretmana koji je zajamčen, pacijentu je osiguran besplatan dolazak i luksuzni smještaj u neposrednoj blizini poliklinike u samom srcu Beograda

Dental Plaza je poliklinika za suvremenu i estetsku stomatologiju koja se može pohvaliti s deset godišnjim iskustvom u zubnoj implantologiji. U zadnje četiri godine njihov je tim stručnjaka ugradio preko 3 500 implantata, a iz poliklinike je izašlo preko 4000 zadovoljnih klijenata iz Europe i svijeta.

Posebnost ove stomatološke poliklinike svakako je doživotna garancija na implantate i njihovu ugradnju, koju pruža svojim pacijentima. Cijena implantata je 390 eura u što je uključen implantat i njegova suprastruktura. Dental Plaza svojim će klijentima uoči samog zahvata osigurati i besplatan ortopan u jednoj od ordinacija s kojima surađuje na području Hrvatske, a u Beogradu će osigurati besplatan luksuzni smještaj kao i dolazak.

U poliklinici će vas čekati pokloni dobrodošlice, a pacijentima koji se odluče na veće zahvate Dental Plaza daruje jedinstven aparat za kvalitetno čišćenje zubi – waterpik.

Stomatolozi iz poliklinike pobrinut će se za vas o kakvom se god zdravstvenom ili estetskom problemu radilo. Osim implantologije, posebno su specijalizirani i za dječju dentalnu medicinu kako bi onim najmlađima posjet zubaru protekao što bezbolnije.

Da se doista radi o kvalitetnoj poliklinici potvrđuje velik broj zadovoljnih klijenata kao i uskoro otvorenje još jedne dentalne poliklinike – najsuvremenije u ovom dijelu Europe, a koju će, također u centru Beograda, tim Dental Plaze otvoriti nadolazećeg proljeća.

Za zdravlje i ljepotu vaših zubiju ne preostaje vam drugo nego javiti se poliklinici Dental Plaza putem obrasca na njihovoj internetskoj stranici, e-mailom ili putem call-centra te slijediti upute ljubaznog osoblja koje će za vas i organizirati kompletan put i boravak u Beogradu - potpuno besplatno.

Nijhov tim stručnjaka, nakon toga će se pobrinuti da vaš osmijeh zablista sjajem kakvog zaslužujete.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message