Obavijesti

Promo sadržaj

Dental Plaza – vrhunski tretman za vaš osmijeh

Dental Plaza – vrhunski tretman za vaš osmijeh
6

Posebnost ove stomatološke poliklinike svakako je doživotna garancija na implantate i njihovu ugradnju, koju pruža svojim pacijentima

Troškovi liječenja svakako su jedan od najznačajnijih razloga zbog kojih se pacijenti odlučuju za dentalni turizam, a upravo je poliklinika Dental Plaza njegov predvodnik na području Srbije. Osim vrhunskog tretmana koji je zajamčen, pacijentu je osiguran besplatan dolazak i luksuzni smještaj u neposrednoj blizini poliklinike u samom srcu Beograda

Dental Plaza je poliklinika za suvremenu i estetsku stomatologiju koja se može pohvaliti s deset godišnjim iskustvom u zubnoj implantologiji. U zadnje četiri godine njihov je tim stručnjaka ugradio preko 3 500 implantata, a iz poliklinike je izašlo preko 4000 zadovoljnih klijenata iz Europe i svijeta.

Posebnost ove stomatološke poliklinike svakako je doživotna garancija na implantate i njihovu ugradnju, koju pruža svojim pacijentima. Cijena implantata je 390 eura u što je uključen implantat i njegova suprastruktura. Dental Plaza svojim će klijentima uoči samog zahvata osigurati i besplatan ortopan u jednoj od ordinacija s kojima surađuje na području Hrvatske, a u Beogradu će osigurati besplatan luksuzni smještaj kao i dolazak.

U poliklinici će vas čekati pokloni dobrodošlice, a pacijentima koji se odluče na veće zahvate Dental Plaza daruje jedinstven aparat za kvalitetno čišćenje zubi – waterpik.

Stomatolozi iz poliklinike pobrinut će se za vas o kakvom se god zdravstvenom ili estetskom problemu radilo. Osim implantologije, posebno su specijalizirani i za dječju dentalnu medicinu kako bi onim najmlađima posjet zubaru protekao što bezbolnije.

Da se doista radi o kvalitetnoj poliklinici potvrđuje velik broj zadovoljnih klijenata kao i uskoro otvorenje još jedne dentalne poliklinike – najsuvremenije u ovom dijelu Europe, a koju će, također u centru Beograda, tim Dental Plaze otvoriti nadolazećeg proljeća.

Za zdravlje i ljepotu vaših zubiju ne preostaje vam drugo nego javiti se poliklinici Dental Plaza putem obrasca na njihovoj internetskoj stranici, e-mailom ili putem call-centra te slijediti upute ljubaznog osoblja koje će za vas i organizirati kompletan put i boravak u Beogradu - potpuno besplatno.

Nijhov tim stručnjaka, nakon toga će se pobrinuti da vaš osmijeh zablista sjajem kakvog zaslužujete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini