Obavijesti

Promo sadržaj

Desperados poziva sve na party koji se ne propušta

Desperados poziva sve na party koji se ne propušta
3

Party, koji se održao u već nekoliko godina zatvorenom restoranu na zagrebačkom Glavnom željezničkom kolodvoru, obilježio je lansiranje međunarodnog brenda Desperados

Odrasli potrošači sada mogu uživati u prvom pivu na svijetu začinjenom tekilom – pomalo neočekivanoj i neobičnoj, ali vrlo osvježavajućoj kombinaciji. Identitet brenda utjelovljuje slavljenički duh, odvažnost i spontanost. Uz prepoznatljiv simbol agave i jarke boje za veću uočljivost, Desperados sada još bolje odašilje svoju glavnu poruku: MI SMO PARTY (#WeAreTheParty)

Kako bi pokazao filozofiju brenda, HEINEKEN Hrvatska je, kao kompanija koja proizvodi i puni Desperados, organizirao je party na neočekivanoj lokaciji i u neobičnom ambijentu. Brojni gosti, uključujući Remi, Nereda i Stoku, uživali su u izvrsnoj glazbi i cool, osvježavajućem pivu začinjenom tekilom, koje ima iznenađujuće sladak okus. Budući da HEINEKEN Hrvatska aktivno promiče odgovorno i umjereno uživanje u svojim proizvodima, partijaneri su na raspolaganju imali i vodu kako bi se hidratizirali te mogli dulje zabavljati.

S novopredstavljenim Desperadosom potičemo duh zabave. Brend odražava veselu osobnost, energiju i osebujnost te će uzdrmati tradicionalno tržište piva. Drago mi je da je takav izniman proizvod prisutan i u Hrvatskoj“, rekao je Filip Rabuzin, direktor marketinga u kompaniji HEINEKEN Hrvatska.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj