Obavijesti

Promo sadržaj

Digitalna platforma Abi: Pitajte prave liječnike, a ne Google!

Digitalna platforma Abi: Pitajte prave liječnike, a ne Google!
10

Zabrinuti ste za zdravlje i ne znate trebate li liječniku? Zaboravite na duge redove i prepune čekaonice i razgovarajte online sa simpatičnim liječnicima – tu je digitalna platforma Abi za pitanja o zdravlju

Osjećate se iscrpljeno i umorno i ne znate trebate li posjetiti liječnika? Mjesečnica kasni i pitate se što prvo trebate napraviti? Beba plače cijelu noć, a vi ste na sto muka trebate li na hitnu? Primijetili ste nešto neobično na koži? Umjesto sati i sati provedenih na Googleu ili u prepunim čekaonicama, pomoću digitalne platforme Abi možete dobiti pomoć za sve zdravstvene probleme koji ne podrazumijevaju fizički pregled. Abi je dostupna s bilo kojeg mjesta na svijetu i povezat će vas s hrvatskim liječnicima.

Kad i kako možete pristupiti Abi?

Abi možete pristupiti vrlo lako, potrebno je samo registrirati se na web stranici i nakon toga slijediti vrlo jednostavne upute, izabrati omiljenu chat aplikaciju te poslati pitanje. Možete birati između popularnih chat aplikacija poput Vibera, Messengera, Telegrama ili Skypea. Platforma Abi dostupna je 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Možete postaviti pitanje kad god želite, a simpatični liječnici pažljivo će ih razmotriti i što prije odgovoriti. Usluga se može otkazati u bilo kojem trenutku.

Kako djeluje Abi?

Velika mreža iskusnih hrvatskih liječnika omogućava da na većinu pitanja dobijete odgovor u 10 minuta ili manje, a za nešto kompleksnija pitanja do 15 minuta. Medicinski savjeti koje pružaju liječnici temeljeni su na dokazima u skladu s međunarodnim standardima kvalitete. Abi nudi pouzdane odgovore na neugodne probleme te detaljne informacije zbog kojih se možete osjećati sigurno i zadovoljno. 

Isprobajte Abi već danas!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve