Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Digla kredit da si poveća grudi pa joj puknuo silikon

Silikoni su Lindsey (27) procurili četiri godine nakon estetskog zahvata. Morala ih je izvaditi. Zbog puknuća tuži kliniku gdje je bila na operaciji

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
15 komentara

Kozmetičarka Lindsey Easeman (27) očajnički je željela povećati grudi. Uzela je kredit na tri godine i otišla na operaciju. Sa silikonima su joj grudi napokon bile kakve je godinama sanjala. No, četiri godine nakon estetskog zahvata puknuo joj je silikon. Zbog puknuća Lindsey je bila u agoniji, a bolovi su bili neizdržljivi.
- Bila sam sretna sa silikonima. Izgledali su fantastično. Početkom ove godine osjetila sam bolove u grudima, a ispod jedne dojke napipala sam krvžicu. Zbog toga sam otišla liječniku. Nalazi su pokazali kako je jedan silikonski umetak puknuo, a gel koji je iscurio iz njega napravio je kvržicu - priča Lindsey.  Iako su joj garantirali da neće puknuti, ispostavilo se kako baš taj tip silikona često puca. Nakon toga Lindsey je dala ukloniti umetke.
- Nakon operacije koža mi je visjela i sve je opet bilo po starom. Bila sam tako nesretna, po cijele dane bih plakala - priča Britanka.
Zbog puknuća loših silikona Lindsey je podigla tužbu tražeći novčanu naknadu. Dala si je ponovno ugraditi silikone, a ovoga puta izabrala je kavlitetnije i skuplje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message