Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dijelovi auta razasuti po livadi: Zabio se u maslinu i isprevrtao

Nesreća je bila u petak oko 11.20 sati na cesti između Pule i Galižane. O težini nesreće svjedoče i razbacani dijelovi vozila na livadi uz cestu. Intervenirali su Hitna, policija i vatrogasci

Foto: Čitatelj
39 komentara

Od siline udarca vozilo je iz korjena iščupalo maslinu i vuklo ju sa sobom nekoliko metara. Bilo je šokantno za vidjeti, a vozač i suvozač BMW-a su iz takve hrpe lima koja je ostala od vozila, prošli tek sa ogrebotinama, iako se vozilo usljed udarca prevrtalo. Njihova priča koju su ispričali je bila da im je mačka izletjela na cestu, pa se zato nesreća dogodila. Bili su jako potreseni nakon svega, a na mjesto događaja stigla su stigli policija, Hitna pomoć  i vatrogasci, rekla jee čitateljica iz Pule koja je i poslala fotografije.

Foto: Čitatelj

Nesreća je bila u petak oko 11.20 sati na cesti između Pule i Galižane, kod maslinika. O težini nesreće svjedoče i razbacani dijelovi vozila na livadi uz cestu. Policija je potvrdila događaj.

Foto: Čitatelj

- Dobili smo dojavu da je došlo do prevrtanja vozila na toj dionici, te je naša ekipa izašla na očevid. Detalji će se znati po završetku očevida - kazala je Nataša Rogić iz policije. Na teren su izašli i vatrogasci koji su kako kažu, zbrinuli jednu osobu do dolaska Hitne.

Foto: Čitatelj

- Na mjesto nesreće izašli smo s dva vatrogasna vozila i pet vatrogasaca, a nije bilo potrebe za rezanjem lima auta, jer su obojica bili izvan vozila po našem dolasku. Isključili smo akumulator zbog sigurnosti - kazao je Klaudio Karlović, zapovjednik pulskih vatrogasaca.

Možda vas zanima i ovo:
Message