Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Djed traktorom pregazio unuka (4), dječak preminuo u bolnici

Dječak se vozio u prikolici s bakom. Kada su došli pred kuću, baka je sišla kako bi otvorila vrata. Dječak je skočio za njom, a djed to nije vidio te je pregazio dječaka

Marijan Sušenj/Pixsell
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

Stani, stani! Dječakov otac urlao je i trubio. Djed je stao, no bilo je prekasno. Pregazio je unuka (4) koji je podletio pod kotače traktorske prikolice.

Strašna tragedija potresla je selo Hampovica kraj Đurđevca. Dječak je u petak oko 17 sati skočio s prikolice traktora u kojoj su se prevozile bale sijena. Podletio je pod kotače koji su ga teško ozlijedili. Iako je Hitna pomoć došla vrlo brzo, mališana nisu uspjeli spasiti. Od zadobivenih ozljeda preminuo jer na putu do koprivničke bolnice.

Prema neslužbenim informacijama, traktor je vozio djed poginulog dječaka, a vraćali su se s obližnje njive.

Majka ga je napustila dok je još bio beba. Živio je s ocem, djedom i bakom, susjeda o nesretnoj obitelji

Dječakov otac vozio je drugi traktor. Bio je iza njih i gledao je kako mu pogiba sin jedinac. Djed, nažalost, nije vidio kakva pogibelj prijeti.

Cijelo mjesto je u šoku zbog ove stravične nesreće. Susjeda je ispričala da se dječak na prikolici vozio s bakom. Došli su do kuće i baka je sišla s prikolice kako bi otvorila vrata. U tom je trenutku dječak najvjerojatnije skočio za bakom i podletio pod kotač prikolice te nastradao.

Susjeda kaže i kako je dječak živio s bakom, djedom i ocem te kako ih je majka napustila. Kaže da je obitelj vrlo radišna te da su dobri susjedi.

Vrlo su radišna obitelj i svi u selu jako ih cijene, mještani Hampovice

To je već drugi dječak koji je u svibnju poginuo pod traktorom. Šestogodišnjak se 1. svibnja s djedom (67) vraćao iz vinograda u Kraju Donjem kraj Zaprešića. Stajao je na traktoru koji je na uzbrdici krenuo unazad i prevrnuo se. Prikliještio je mališana. Ubrzo nakon nesreće dječak je umro u Domu zdravlja.

Možda vas zanima i ovo:
Message