Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

DIP poziva na sastanak oko EU izbora, prijave do 15. travnja

Sastanak će se održati u prostorijama APIS IT d.o.o. 17. travnja. Medije zainteresirane za preuzimanje podataka o rezultatima glasovanja, Povjerenstvo poziva da interes iskažu prijavom na e-mail adresu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1 komentara

Državno izborno povjerenstvo (DIP) poziva predstavnike medija, zainteresirane za preuzimanje podataka o rezultatima glasovanja na izborima za Europski parlament, da dođu na sastanak o tehničkim pojedinostima tog preuzimanja u srijedu, 17. travnja u 10 sati. 

Sastanak će se održati u prostorijama tvrtke APIS IT d.o.o., Paljetkova 18, Zagreb. Medije zainteresirane za preuzimanje podataka o rezultatima glasovanja, Povjerenstvo poziva da svoj interes iskažu upućivanjem prijave na adresu elektroničke pošte: dip@izbori.hr. U prijavi je potrebno navesti naziv medija.

Molimo sve zainteresirane predstavnike medija da obavijest o prisustvovanju sastanku, a nakon pozitivnog odgovora na zamolbu kojom je iskazan interes za preuzimanje podataka, dostave na adrese elektroničke pošte: dip@izbori.hr i izbori.mediji@apis-it.hr. Obavijest, u kojoj će se navesti ime i prezime osobe koja će prisustvovati sastanku te naziv medija, potrebno je dostaviti do ponedjeljka 15. travnja 2019., navodi DIP.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message