Obavijesti

News

Komentari 17

Direktor Fonda prijetio i psovao radniku: Ucjenjivali ga videom?

Direktor Fonda prijetio i psovao radniku: Ucjenjivali ga videom?
5

Snimku je Ponoš objavio, kako kaže, jer je predmet ucjena kojima je podvrgnut od strane njegovog kolege Mislava Kotarca, bivšeg predsjednika Radničkog vijeća u Fondu...

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš održao je u utorak press konferenciju na početku koje je pustio svoju audio snimku prijetnji i uvreda. Snimku je objavio, kako kaže, jer je predmet ucjena kojima je podvrgnut od strane njegovog kolege Mislava Kotarca, bivšeg predsjednika Radničkog vijeća u Fondu, piše N1.

- Kolega Kotarac je zatražio razgovor na temu svog koeficijenta - kazao je Ponoš, dodavši kako je taj razgovor zapravo bio ucjena na koju on nije pristao.

- Nikakvog opravdanja nema za korištenje izraza koje sam koristio bez obzira što je razgovor tajno snimljen. Snimka je predmet ucjena koje traju godinu dana na razne načine i zato sam je odlučio podijeliti s javnošću - rekao je Ponoš.

- Kotarac je na bolovanju više od godinu dana. Još uvijek je u stanju šoka i ne može se oporaviti od šoka, samo kad koristi godišnji se oporavi od šoka, ali zadnjeg dana godišnjeg opet padne u stanje šoka pa opet otvori bolovanje - dodao je Ponoš, piše N1.

- Kad radite posao u Fondu, nemate se vremena baviti ovakvim stvarima. No onda se umorite, poželite razriješiti taj čvor i izađete s ovim. Nakon što smo izvršili reviziju bolovanja i angažirali detektive za provjeru tog bolovanja dobio sam prijetnje da ako ću nastaviti s provjerama, da će snimka postati viralna - rekao je direktor Fonda.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Pokretanje videa ...