Obavijesti

Promo sadržaj

Dirt Devil – tradicija stara 111 godina

Dirt Devil – tradicija stara 111 godina
6

Korisnici su Dirt Devil usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Sve je započelo 1905. godine u dvorišnoj garaži u Clevelandu, gdje je Philip A. Geier osnovao jednu od prvih tvrtki za proizvodnju usisavača na svijetu. Na početku, metalni usisavači su se izrađivali ručno, a kako je proizvodnja rasla, prebacili su se na automatske pogone. Njihov glavni fokus bili su usisavači, a uz to proizvodili su i miksere, sušila za kosu i perilice za rublje. 1984. predstavljen je revolucionaran novi proizvod pod imenom Dirt Devil ®  Hand Vac. Usisavač je ubrzo postao velik hit i prodan je u 23 milijuna primjeraka. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača.

Unatoč velikoj konkurenciji među proizvođačima u Njemačkoj, Dirt Devil ® je tamo jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Među proizvodima koje valja istaknuti je model DD2325-3 Yazz. Radi se o snažnom usisavaču bez vrećica koji štedi energiju. Cikolnska tehnologija koristi centrifugalnu silu koja usisava prašinu čak iz zraka i pohranjuje u svoj spremnik. HEPA filter uklanja velike količine čestica nečistoće i usisivač izbacuje čist zrak, stoga je usisavač dobar izbor za alergičare i za osobe oboljele od astme. HEPA filteri se koriste u bolnicama, što dovoljno govori o njihovom utjecaju na zdravlje.

Kompaktnog je dizajna, jednostavan i lagan za rukovanje. Sveobuhvatni pribor, ergonomska ručka, velike funkcijske tipke i velik spremnik od 2,5 litre glavne su karatkeristike DIRT DEVIL Yazz usisavača. Uz njega dolaze i dodatci poput četke za parket i turbo četke za dlake koja je nezaobilazno pomagalo ukoliko se u kućanstvu nalaze kućni ljubimci.

Dirt Devil Yazz je trenutno na 40% sniženja u Elipsu pa ga tako možete kupiti po cijeni od 539,40 kn uz dodatnih 5 godina jamstva. Akcija traje od 05.01. do 28.02.2017. ili do isteka zaliha. Širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja također se mogu nabaviti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.