Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
165 komentara

Divjak priča o školi, a Čačić iza nje radi grimase i plazi jezik

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak komentirala je preporuke da se djeca vrate na nastavu, a a varaždinski je župan Radimir Čaičić iza nje radio grimase

165 komentara

Kamere nekoliko hrvatskih televizija zabilježile su nesvakidašnju pojavu za vrijeme konferencije za medije koju je u petak na gradilištu u Sv. Iliji gdje će u budućnosti niknuti Osnovna škola "Vladimir Nazor".

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak komentirala je preporuke da se djeca vrate na nastavu, a a varaždinski je župan Radimir Čačić iza nje radio grimase. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čačić se krevelji

Smijao se, klimao glavom i okretao očima dok je ona davala izjavu. 

Zatim je iz sakoa izvukao olovku i nešto zapisao na svoj dlan. Divjak je za to vrijeme objašnjavala zašto se u škole ne mogu vratiti svi učenici. Čačiću je zatim prišla jedna žena i nešto mu rekla, a on je na to isplazio jezik i mlatarao dlanovima kao krilima. 

Divjak se na kraju ispričala Čačiću jer je morao "malo čekati" da se obrati medijima. 

Čačić je bio "raspoložen" i dok se ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar davao izjavu za medije pa se tako za vrijeme njegovog obraćanja smijao i podsmjehivao.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message