Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

DJ W!LD donosi dašak Ibize u zagrebački Aquarius

Povodom službenog afterpartija premijerno održanog OFFTIME Croatia Festivala, u zagrebački Aquarius Klub, u subotu 15. lipnja, dolazi još jedno zanimljivo ime sa svjetske elektroničke scene

0 komentara

Parižanin DJ W!LD, dugogodišnji rezident poznatog ‘Circoloco’ programa s Ibize, vlasnik ‘W’ i ‘Catwash Records’ etiketa te od nedavno i suosnivač ‘Dailycid Music’ etikete i posebno organiziranih tematskih večeri diljem svijeta.

OFFTIME je novi projekt koji se zagrebačkoj publici predstavio svojim glazbeno-gastronomskim festivalom održanim u svibnju u klubu Aquarius na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun gdje je u tri dana programa predstavio vrhunsku i poticajnu glazbu uz imena kao što su Anja Schneider, Secret Cinema, Route 94, Breach, Flashmob, Marina Karamarko, Yakka, Sara Renar, Fruhstuck DJs i ostale te zdravu i visoko-energetsku hranu i pića u suradnji sa lancem restorana Good Food te glavnim sponzorom OFFTIME priče - Bocca Coffee Roasters, prvom specijaliziranom pržionicom kave u Nizozemskoj koja upravlja cijelim procesom od zrna do pečenja: od nabave do pečenja i pakiranja pa sve do posluživanja.

Kako bi se zahvalili svoj publici koja je ta tri dana prisustovala predstavljanju cijele priče, OFFTIME 15. lipnja na istome mjestu, u klubu Aquarius, s početkom u 23:59h sprema službeni after party na koji dolazi još jedno zanimljivo ime sa svjetske elektroničke scene, Parižanin DJ W!LD, dugogodišnji rezident poznatog ‘Circoloco’ programa s Ibize, vlasnik ‘W’ i ‘Catwash Records’ etiketa te od nedavno i suosnivač ‘Dailycid Music’ etikete i posebno organiziranih tematskih večeri diljem svijeta. Domaću podršku za pultom daju mu Oberön i Luka Eterović, dvojac koji je na sceni prisutan dugi niz godina, a čiji su setovi rasplesali mnoge u raznim klubovima i festivalima diljem Hrvatske, regije te gradovima poput Berlina, Londona i najpoznatijeg party otoka na svijetu - kultne Ibize!

Važno je napomenuti kako je ULAZ BESPLATAN za sve one koji su kupili festivalske jednodnevne/dvodnevne ulaznice za održani OFFTIME festival, a svi ostali mogu provjeriti neke od paketa koji uključuju: samo ulaznicu (45kn u pretprodaji, 60kn na dan) ili neki od službenih OFFTIME proizvoda (jastuk, kratke majice, pletena torba) uz koje se na dar dobiva BESPLATNA ULAZNICA za OFFTIME Afterparty. Dostupne pakete provjerite na službenim OFFTIME stranicama: offtime.hr , a sve ostale detalje unutar službenog FB događaja!

Ulaznice se mogu kupiti i online u sustavu Entrio kao i na Entrio prodajnim mjestima.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message