Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dječak (14) propao kroz truli tavanski pod i poginuo

U nedjelju oko 11 sati i 30 minuta dječak je pao sa četiri metra visokog tavana. Dva sata kasnije podlegao je ozljedama u virovitičkoj bolnici

M. Šantoši
Foto: M. Šantoši
2 komentara

Krvavi trag na betonskom podu i slomljene polutrule daske svjedoče o tragediji koja se dogodila u štali na ekonomiji stočara Drage Marčete u Breziku nedaleko od Virovitice.
U nedjelju oko 11.30 sati, kad je Drago dodavao krovopokrivaču crijep kako bi od kiše zaštitili stoku, kroz polutruli tavan pao je njegov sin Benjamin (14). S visine od oko četiri metra dječak je pao ravno na glavu i zadobio teške ozljede, od kojih je istoga dana oko 13.30 sati i preminuo u virovitičkoj bolnici. Šokirana obitelj Marčeta, otac Drago, majka Violeta i kći Tabita (16), užasnuti su tragedijom. Prvu pomoć teško ozlijeđenom dječaku pružio je njegov otac, koji se u trenutku tragedije nalazio na drugom kraju štale.
- Benjamin je ležao u krvi, nije govorio, ali je disao. Odmah sam ga odnio u automobil i prevezao u virovitičku bolnicu. Bio mi je sve u životu, a sada kad ga nema, više mi ništa ne treba - izjavio je otac Drago Marčeta.
Dječak je pohađao 7. razred osnovne škole u Virovitici, volio je društvo, svirao gitaru, a nadasve volio pomagati ocu u svakodnevnim poslovima, ispričali su nam susjedi, koji su pokušavali utješiti nesretnu obitelj.

Možda vas zanima i ovo:
Message