Obavijesti

News

Komentari 3

Dječak (4) izgubio roditelje od korone, organiziraju mu paradu za rođendan, dolazi i Batman

Dječak (4) izgubio roditelje od korone, organiziraju mu paradu za rođendan, dolazi i Batman

Želimo da on zna da ćemo mi biti s njim za sve njegove rođendane i želimo da zna da se njegovi rođendani slave, a znam da se moja nećakinja negdje sad smješka, rekla je njegova prateta

VIDEO

Roditelji četverogodišnjeg dječaka iz Teksasa preminuli su nakon teške zaraze korona virusom. Raiden Gonzalez (4) živio je sretno s majkom (29) i ocem (33). No, prije nekoliko mjeseci izgubio je oboje. 

Otac Adnan umro je od posljedica korona virusa u lipnju, a majka Mariah u listopadu.

Dječak (4) ostao siroče, njegovi roditelji preminuli su od korone u razmaku od tri mjeseca...
Dječak (4) ostao siroče, njegovi roditelji preminuli su od korone u razmaku od  tri mjeseca...

Naime, otac dječaka zarazio se na poslu kada je jedan od njegovih kolega testiran pozitivno. Zbog izrazito lošeg stanja smješten u bolnicu u kojoj je umro nakon četiri tjedna borbe s bolešću. Pogođena smrću muža, majka dječaka u njegovu čast organizirala je memorijal. Par dana nakon počela se osjećati loše i iznenada preminula. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, Raidenova prateta htjela je dječaku dati osjećaj topline za njegov peti rođendan. Margie Bryant, koju Raiden nerijetko naziva i bakom, htjela je pokazati dječaku da je i dalje iznimno voljen usprkos tomu što više nema roditelje, otkrila je Margie za CNN.

Zbog toga su mu ona i ostali članovi obitelji organizirali paradu koja će proći ispred njegove kuće za njegov rođendan, a u paradi se nalazi lokalna vatrogasna postrojba, zabavljač koji glumi Batmana te razni motociklistički i automobilistički klubovi.

- Želimo da on zna da ćemo mi biti s njim za sve njegove rođendane i želimo da zna da se njegovi rođendani slave, a znam da se moja nećakinja negdje sad smješka jer zna da je njen dječak u dobrim rukama - rekla je Bryant.

Bryant živi s bakom s majčine strane u San Antoniju, a upravo se u Teksasu zaraza korona virusom širi najbrže. 

- Ne znam što reći. Taj mali dječak više nema mamu i tatu. Uvijek slušate o umrlima, ali nikad zbilja ne čujete o onima koji su ostali iza njih, a u ovom slučaju to je mali četverogodišnjak - rekla je Bryant, koja je za organizaciju svega toga pokrenula GoFundMe kampanju, a u sklopu nje će se financirati i baka kako bi joj olakšali odgajanje malog Raidena.

- Samo nebo je granica. On je jedan pametan mali dječak i želim da ostvari svoje snove i mi ćemo biti dio toga, rekla sam svojoj sestri da ona nije sama, mi smo svi tu, radilo se o školi, sportu, bilo čemu. Što god on želi, mi ćemo biti tu da mu ostvarimo - rekla je Margie.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a