News

Komentari 3

Dječak (4) pokrenuo Bentley i autom teško ozlijedio pješaka

Dječak (4) pokrenuo Bentley i autom teško ozlijedio pješaka

Vozač je izašao iz automobila da preda ključeve osobi koja parkira vozila i tada se dijete provuklo sa stražnjeg dijela za volan, pritisnulo je gas, auto je poskočio i udario pješaka koji je u tom trenutku izlazio iz hotela

Dječak u dobi od četiri godine uspio je u petak navečer u Monacu sjesti za volan luksuznog automobila svog oca, a potom je udario i teško ozlijedio pješaka, navela je u subotu monegaška policija. 

Belgijski državljanin koji živi u Monacu hospitaliziran je u Nici, dodao je isti izvor. Operiran je u noći i više nije životno ugrožen.

Sve se zbilo ispred Hôtel de Paris u Monacu, gdje je boravio vlasnik limuzine Bentley i njegova obitelj koji su iz Armenije. 

- Vozač je izašao iz automobila kako bi predao ključeve osobi koja parkira vozila i tada se dijete provuklo sa stražnjeg dijela za volan, pritisnulo je gas, auto je poskočio i udario pješaka koji je u tom trenutku izlazio iz hotela - objasnio je policijski dužnosnik Monaca.

Cijela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne sjeća je li ugasio motor.

Istraga treba utvrditi okolnosti nezgode.

Najčitaniji članci