Obavijesti

News

Komentari 193

Dječak je u komi nakon pada; Djed: Plačem i ljut sam na klub

Dječak je u komi nakon pada; Djed: Plačem i ljut sam na klub
4

Dječak (10) iz Zagreba bio je na nogometnom turniru u Medulinu. Izgubio je ravnotežu dok je prelazio s jednog balkona na drugi i pao s visine od desetak metara

VIDEO

Dječak iz Zagreba bori se za život nakon pada s drugoga kata medulinskog hotela Holiday. Mališan se nakon nogometnog turnira u subotu poslijepodne igrao na terasi hotela. Izgubio je ravnotežu i pao s visine od desetak metara.

POGLEDAJTE VIDEO: Hotel u kojem se dogodila tragedija

Pokretanje videa...

00:10

Kako pričaju mještani, djeca su se zabavljala prelazeći s jednog balkona na drugi. To se navodno učinilo zanimljivim i 10-godišnjem igraču NK Lokomotive koji je pao s balkona. Opasna dječja igra rezultirala je, nažalost, teškim ozljedama glave koje je dječak zadobio prilikom pada. Oko 17.40 sati hitno je prevezen u riječku bolnicu. Na mjesto stravične nesreće odmah je stigla i policija kako bi utvrdila okolnosti koje su prethodile nesreći. Kako piše Regional Express, u trenutku pada dječak je bio sam. Pao je sa stražnje strane hotela u blizini bazena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djed: Pa što su radili ljudi iz kluba?!

– Plačem otkad me sin nazvao i rekao mi da je unuk u bolnici. Ne znam niti kako se to dogodilo, uopće nisam to mogao slušati. Ljut sam i na klub i ne znam što su radili da ne paze na tu djecu – potreseno nam je kazao dječakov djed.

Dodao je da su uz mališana na turniru bili roditelji, koji bdiju nad njim i u bolnici. S obzirom na to da je riječ o maloljetniku, iz bolnice i hotela mogle su se čuti tek šture izjave.

– Možemo samo reći da nam je iznimno žao svima što se ta nesreća dogodila u hotelu. Svi smo u potpunom šoku, i trener i djelatnici hotela – kazala je Nataša P. iz hotela Holiday.

Glasnogovornik riječke bolnice Goran Ušljebrka potvrdio je da je dječak primljen u njihovu bolnicu te kazao da liječnici “provode intenzivne mjere liječenja zbog ozljeda glave”.

– Kako su mi rekli, unuk je u induciranoj komi. Međutim, kad me jutros sin zvao, rekao je da je maleni bolje i da vjeruje da će se izvući – kroz suze je kazao djed stradalog dječaka.

Iz NK Lokomotiva još nisu komentirali nesretni slučaj. Inače, turnir u Medulinu organizirao je Zagrebački nogometni savez.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina