Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak slomio lubanju u padu s bicikla u Imotskom

Prema informacijama iz policije dječak je pedalom zapeo za kameni suhozid i u padu glavom udario o pod. Zadobio je prijelom lubanje. Stabilno je

Vedrana Bekavac Šuvar
Foto: Vedrana Bekavac Šuvar
0 komentara

Bezazlena dječja vožnja bicikla za M.M. (13) iz Imotskog bila je itekako opasna.
U utorak oko 18, 40 minuta vozeći bicikl  po Imotskom, u blizini svoje obiteljske kuće teško je stradao, pričaju nam njegovi  zatečeni susjedi  Nesretni dječak je, naime sa svojim prijateljem vozio bicikl u ulici zvanoj Mršića strana. U jednom trenutku pedalom je zapeo za suhozid, pao i glavom udario o tlo. U padu je zadobio frakturu lubanje te mu je ozlijeđena moždana opna. Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Imotski dječak je prebačen u KB Split gdje je zadržan na liječenju.
- Baš sam bio prolazio i vidio sam dvojicu dječaka kako se voze niz ulicu.Odmah potom jedan od njih je pao i ostao ležati. Strašno sam se uplašio ali kad sam došao pokraj njega davao je znakove života. Onako sav obliven u krvi čak se i podigao te je htio poći kući. Nisam mu dozvolio bilo me strah da možda nije povrijedio kralježnicu. Došao je i moj sin te smo ga prevezli automobilom u Dom zdravlja koji se nalazi u neposrednoj blizini - rekao nam je Ivan Mršić čija se kuća nalazi odmah do mjesta nesreće.

Možda vas zanima i ovo:
Message