Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Dječak spasio slijepca koji je pao na tračnice pod vlak

Mitchell (15) postao je pravi heroj u Newcastleu nakon što je spasio život slijepcu koji je pao na tračnice izmađu vagona podzemne željeznice...

Evening Chronicle
Foto: Evening Chronicle
3 komentara

Mitchell Webb (15) vraćao se kući iz škole podzemnom željeznicom u britanskom Newcastleu. Na stanici kraj Monumenta slijepac John Syrett (41) krenuo je izaći iz vlaka. Krivo je zakoračio pa se spotaknuo i pao između vagona na tračnice. Oko njega su se ubrzo okupili putnici koji su panično gledali bespomoćnog čovjeka. Tada je iz vlaka izašao Mitchell.
- Neka žena mi je rekla da se čovjek zaglavio između vagona. Ljudi su se okupili oko njega, a on je zapomagao - rekao je mladić koji je odmah otrčao do strojovođe i rekao mu da ne kreće.
- Pokucao sam mu na prozor, ali me nije čuo pa sam morao ući u kabinu. Srećom, stigao sam na vrijeme - rekao je hrabri Mitchell. Ubrzo je stigla i hitna pomoć, koja je prevezla Johna u bolnicu. Noga mu je bila slomljena na dva mjesta.
- Bio sam jako uplašen. Shvatio sam gdje se nalazim i da se neću stići ustati. Mislio sam da ću umrijeti. Da nije bilo Mitchella, danas ne bih bio ovdje - rekao je John koji se čuo sa školarcem nekoliko dana nakon nesreće kako bi mu zahvalio. Michellovi ponosni roditelji Adam (41) i Melanie (42) rekli su da im je sin ispunio srce srećom. Uprava željeznice odlučila ga je nagraditi za hrabrost te su mu darovali bonove za vožnju u vrijednosti od 500 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message