Obavijesti

Promo sadržaj

Djed Mraz iz Šarenog balona putuje gdje god djeca požele

Djed Mraz iz Šarenog balona putuje gdje god djeca požele
3

Igraonica Šareni balon mjesto je sigurne i vesele igre, u kojem se djeca, uz brižni nadzor pedagoški educiranih teta, mogu igrati u labirintu s toboganom i trampolinom koji sadrži i zračne topove i stijenu za penjanje

Mame i tate mogu biti u igraonici ako žele i mogu se odmoriti u kutku dnevnog boravaka koji se nalazi uz edukativno zabavni dio za male bebice. Igraonica je namijenjena djeci od 1 do 12 godina, a do navršene četiri godine, djeca trebaju biti u pratnji roditelja. U igraonici se organiziraju i rođendanske proslave, ali i različite zabavne i poučne radionice poput Znanstvene ili Gastro radionice. 

Djed Mraz dolazi u poslovne prostore i dijeli darove za djecu zaposlenika

Kako se bliži vrijeme Božića, treba istaknuti da je i Djed Mraz na putu prema igraonici, u koju stiže s vilenjacima i vilenjakinjama pa će u prosincu biti osobito veselo, a pozivaju se sve mame i tate iz velikih i malih tvrtki, da rezerviraju termin - zakup igraonice kako bi Djed Mraz i vesela ekipa u posebno uređenom prostoru i uz bogati program djeci uručili toliko očekivane darove za Božić. Ni odraslima neće biti dosadno, imaju mjesta u igraonici, ali i u obližnjem popularnom restoranu ili kafiću. Osim zakupa igraonice, zaposlenici tvrtki mogu iskoristiti i mogućnost dolaska Djeda Mraza u poslovne prostore i podjelu darova za djecu zaposlenika.

Djed Mraz iz Šarenog balona je pokretan zato što ima i velike saonice kojima putuje i u koje stane puno darova. Može doći na bilo koje mjesto ili tvrtku, parkirati i onda počinje fešta: vilenjaci, glumci, popularna pjevačica, kostimirani likovi, lutkarska predstava, facepainting i još puno puno toga može biti pravi novogodišnji party koji će mališani još dugo, dugo pamtiti.

Šareni balon nalazi se u Point Shopping Centru, na Rudeškoj cesti 169a, a više informacija potražite na službenoj stranici igraonice www.sarenibalon.com, na njihovom Facebooku ili ih nazovite na broj 01/4844299.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.