Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
6 komentara

Djelatnik Croatia Airlinesa pozitivan na korona virus

Radna prostorija u kojoj je zaraženi zaposlenik tvrtke obavljao svoj posao, kao i svi okolni radni prostori preventivno su dezinficirani 18. ožujka, a bit će ponovno dezinficirani

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
6 komentara

Iz tvrtke Croatia Airlines potvrdili su da je jedan od njihovih zaposlenika pozitivan na korona virusa. Konkretno, radi se o zaposleniku Sektora tehničkih poslova, koji svoje radne dužnosti obavlja u uredskim prostorijama. Navedeni zaposlenik od 17. ožujka koristi bolovanje i otada je kućnoj izolaciji, dakle nije bio u izravnom kontaktu s radnim kolegama od 16. ožujka. 

POGLEDAJTE VIDEO

U kompaniji je već počeo postupak obavještavanja svih zaposlenika koji su bili u kontaktu sa zaraženim kolegom prije njegovog odlaska na bolovanje. Popis tih zaposlenika dostavit će se nadležnim zdravstvenim institucijama i očekuje se da će sve osobe s popisa biti pozvane na testiranje na koronavirus. 

UJEDINJENI U POMOĆI Oni su heroji ulice: Taksijima i autima prevest će vas 'džabe'

Također, svi zaposlenici s navedenog popisa dobit će striktne upute da redovito prate svoje zdravstveno stanje te da, u slučaju potrebe, o svemu obavijeste izabranog liječnika, svog izravnog rukovoditelja u tvrtki i Voditelja integralne zaštite Croatia Airlinesa. 

Radna prostorija u kojoj je zaraženi zaposlenik tvrtke obavljao svoj posao, kao i svi okolni radni prostori u Sektoru tehničkih poslova, preventivno su dezinficirani 18. ožujka, a tijekom dana bit će ponovno dezinficirani.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message