Obavijesti

News

Djetinjstvo kao u horor filmu: Silovao je u tamnici 17 dana...

Djetinjstvo kao u horor filmu: Silovao je u tamnici 17 dana...
1

Samo nekoliko dana prije desetog rođandana, Katie Beers je oteo i u lijesu zatočio obiteljski prijatelj. Danas su joj 34 godine, a svoje preživljavanje pripisuje 8-godišnjem seksualnom zlostavljanju.

VIDEO

Djetinstvo Katie Beers, danas sretne 34-godišnjakinje i majke dvoje djece, izgledalo je poput stravičnog horor filma. Ona je svoju tragičnu životnu priču otvoreno iznijela na Redditu, piše Daily Mail, 25 godina nakon što ju je na 17 dana u tamnici zatočio obiteljski prijatelj John Esposito. 

Bilo je to 1992. godine, nekoliko dana prije nego što je Katie navršila deseti rođendan. Njen ju je otmičar u tamnicu koju je sagradio ispod garaže namamio obećanjem o rođendanskom poklonu. U tamnici je vezana lancima i smještena u improvizirani lijes, a ono što je uslijedilo bilo je 17 dana brutalnog seksualnog zlostavljanja, nečega na što je mala Katie, nažalost, bila itekako naviknuta. 

- Od moje druge godine za mene su skrbili moja kuma i njen suprug koji me seksualno zlostavljao od moje druge godine pa sve do otmice, prisjetila se Katie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pritom su me fizički, verbalno i emocionalno zlostavljali svi koji su o meni morali brinuti od malih nogu. Iako me socijalna služba redovito provjeravala, lagala sam im da je sve u redu od straha od mojih skrbnika, objasnila je.

Njena kuma Linda Inghilleri, kaže, tretirala ju je poput robinje, a njen ju je suprug Salvatore redovito seksualno napastovao. Krajem prosinca 1992. godine pričao joj je obiteljski prijatelj John Esposito i obećao joj veliki rođendanski poklon. Kada je prijavljen nestanak djevojčice, Esposito je policiji rekao da ju je odveo u trgovinu igračaka, a nakon toga u igraonicu gdje je - nestala. To ga je učinilo glavnim osumnjičenikom za njenu otmicu. 

Policija je čak na njegovom imanju postavila 'bazu' za koordiniranje potrage za djevojčice, a ona se sve to vrijeme nalazila samo nekoliko metara dalje, u tamnici ispod garaže. Njene krikove nitko nije mogao čuti: tamnica je bila zvučno izolirana i zatvorena teškom betonskom pločom. 

Prije nego ju je otmičar zatvorio u tamnicu, Katie se uspjela dokopati telefona i nazvati svoju skrbnicu te joj priopćiti da je oteta, a Esposito je usred istrage fotografirao djevojčicu u snu te fotografiju anonimno poslao policiji uz poruku da je djevojčica - mrtva. 

Esposito je na Katie prvi put seksualno nasrnuo već prvoga dana. Kaže da se danas nekih dijelova otmice jedva prisjeća jer odlučila blokirati sjećanja kako bi se kroz život lakše nosila sa svime što je preživjela. 

Katie je danas uvjerena da je preživjela zahvaljujući seksualnom zlostavljanju koje je trpjela punih osam godina. Naime, ta su joj traumatična iskustva omogućila da ostane mirna i do određene granice manipulira svojim otmičarem. U nekoliko je navrata, objasnila je, s njim potencirala razgovore o budućnosti i to ga je, uvjerena je, preplašilo. 

Esposito se nakon punih 17 dana predao policiji i priznao im svoj zločin, piše Daily Mail. Katie pak nakon svega dobila nove skrbnike koji su joj, kaže, pružili dom prepun ljubavi. Tako je uspjela izrasti u sretnu osobu koja danas živi svoj san - sa suprugom i dvoje djece. 

Katie sa svojom obitelji.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina