Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojci prerezao grkljan, a potom se pokušao ubiti

DONJI KNEGINEC: Policija je u kući pronašla 24-godišnju djevojku u sobi punoj krvi. Sumnjaju da ju je ubio njezin dečko Kristijan Milovec (28)

M.Jurinec
Foto: M.Jurinec
29 komentara

Mrtvu 24-godišnju djevojku i teško ranjenog 28-godišnjeg Kristijana Miloveca pronašli su u srijedu oko 17.20 sati u kući u Ulici Ante Starčevića 6 u Donjem Knegincu kraj Varaždina. Prema prvim informacijama, soba u kojoj su pronašli djevojku bila je puna krvi, a policija sumnja da je Milovec ubio djevojku s kojom je bio u vezi te potom pokušao i sebi oduzeti život. Neslužbeno doznajemo da joj je prerezao grkljan, a potom i sebi učinio isto. U tome ga je netko spriječio, pretpostavlja se mladićev očuh, koji je i pozvao policiju. Teško ranjenog Kristijana Miloveca prevezli su u Opću bolnicu Varaždin.
- Mladić je na vratu imao sedam reznih rana, od kojih je najdublja doprla do krvnih žila. Obilno je krvario. Zbog toga ga je tim kirurga odmah po dolasku operirao. Trenutačno je na Odjelu intenzivne njege i stabilno je - rekla nam je dr. Zvjezdana Kotorac.
Iz PU varaždinske kažu da u kući nema tragova borbe, ali je truplo žene u čudnom položaju pa u ovom trenutku ne mogu utvrditi kako je žena umrla i koje su okolnosti dovele do njene smrti. Kuća u kojoj je ubijena 24-godišnjakinja je u vlasništvu Kristijanove majke Marije Milovec. Susjedi kažu da su sumnjivi ljudi često navraćali zbog droge, što bi navodno mogao biti i motiv ubojstva.

Možda vas zanima i ovo:
Message