Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica (14) plesala za napaljene pijane muškarce

Britanka stara samo 14 godina rekla je majci da spava kod prijateljice dok je plesala u krilu pijanih gostiju striptiz kluba. Misli da je dobra u tome...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
15 komentara

Neimenovana Britanka (14) je za napaljene pijane sredovječne muškarce u klubu Shadow Lounge u Somersetu izvodila ples u krilu. Skidala se i gola iza stakla u privatnom plesu. Tamnokosa tinejdžerica bi popila 12 votki između plesova. Plesala je u crnom rublju i halterima. Jednog 30-godišnjaka odvukla je u posebni dio na 'privatni ples' za 20 funti (160 kuna). Novinaru Suna rekla je kako je toliko pijana da ne zna za sebe te da ima 18 godina. Za pola sata rekla je da ima 19 godina. Tamnokosa djevojka teturala je po klubu i nudila gostima, koji su platili kartu od 40 kuna, da doplate i ples u krilu.
- Ovo radim tek drugi put, ali izvrsna sam u tome - rekla je. Nije htjela otkriti što se dobije za VIP ples od 80 funti (650 kuna). S njom je bila prijateljica, koja je tvrdila kako je tamo samo kao moralna potpora. Vlasnik kluba Španjolac Jesus Rodriguez-Casas tvrdi da ga je 14-godišnjakinja prevarila. Mislio je da ima 18 godina, ali mu nije pokazala osobnu. Majka plesačice bila je šokirana čuvši gdje je njezina kćer. Mislila je da spava kod prijateljice. Djevojke su markirale iz škole cijeli prošli tjedan. Policija istražuje djevojke i vlasnika kluba.

Možda vas zanima i ovo:
Message