Obavijesti

News

Komentari 47

Djevojčica (15) ubila majku pa joj se ispričala na Facebooku

Djevojčica (15) ubila majku pa joj se ispričala na Facebooku

Anna je svojoj majci rekla da preko lica stavi ručnik, a nakon toga ju je upucala. Poslala je potom poruku prijateljici Rachel kojoj je priznala zločin te poslala sliku ubijene majke da je uvjeri da ju je upucala...

VIDEO

Anna Schroeder (15) iz Illinoisa upucala je svoju majku u glavu. Čekala je da dođe s posla, a onda je hicem iz revolvera ubila. Prijateljica (15) joj je pokušala pomoći u prikrivanju zločina, a nakon svega, 15-godišnjakinja je na Facebooku napisala status posvećen majci.

- Ne znam možeš li me sada vidjeti, ali ako možeš želim ti reći da si mi uvijek bila najbolji prijatelj. Puno toga sam ti htjela reći ili raditi s tobom. Nisam uvijek bila najbolja kćer i zbog toga mi je žao. Mama, volim te, želim da to znaš te da te nikada neću zaboraviti - napisala je tinejdžerica na Facebooku.

Prema riječima inspektora, Anna je svojoj majci rekla da preko lica stavi ručnik, a nakon toga ju je upucala. Poslala je potom poruku prijateljici Rachel kojoj je priznala zločin. Kako joj ona nije vjerovala, Anna joj je poslala sliku ubijene majke da je uvjeri.

Rachel je tada došla kod Anne kako bi joj pomogla u prikrivanju zločina. Očistile su krv, a tijelo premjestile u sobu te su ga pokrile plahtama. Dan poslije odlučile su pobjeći. Zapalile su vatru u kući kako bi uništile sve dokaze, Anna je otišla kod oca, a Rachel svojoj kući.

Vatru je brzo ugasio vatrogasac, koji nije bio na dužnosti, ali je prolazeći pored kuće vidio dim. Rachel je zbog osjećaja krivnje kasnije sve ispričala majci. Po Annu je došla policija te je sve priznala.

Dvije djevojčice pojavit će se pred sudom početkom kolovoza. Zasad nije poznato što je Annu nagnalo na ovakav čin, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.