Obavijesti

News

Komentari 41

Iako su joj paralizirane noge, djevojka je došetala do oltara

Iako su joj paralizirane noge, djevojka je došetala do oltara
5

Jennifer Darmon (28) je već tri godine paralizirana od struka na niže, no odlučila je kako će na svom vjenčanju sama hodati. Napornim vježbama to je i uspjela

VIDEO

Jennifer Darmon (28) iz Kanade ispunila je obećanje koje je prije dvije godine dala samoj sebi i došetala do oltara unatoč činjenici da je paralizirana od struka na niže. Uz pomoć proteza i pridržavajući se za brata i oca, Jennifer je u subotu sama došla do oltara gdje se udala za dugogodišnjeg dečka Mikea Belawetza (25).

- Divno je što su svi vidjeli krajnji rezultat svog rada zadnjih nekoliko godina - rekla je Jennifer koja je sa suprugom zaplesala i prvi ples. Iako su joj liječnici rekli da nikad više neće hodati, ona se s time nije htjela pomiriti.

- Znate, kad se zamišljate na svom vjenčanju, ne zamišljate se kako do oltara idete u invalidskim kolicima. Zamišljate se kako hodate s ocem. To je najvažnije i ja ću hodati do oltara. Nema 'ako' ili 'možda', definitivno će se dogoditi, rekla je Jennifer prije mjesec dana u intervjuu za ABC News. Jennifer je prije nesreće radila u banci, a kada ju je tamo sreo, Mike je tri puta tjedno išao podizati novac na šalter. Počeli su hodati 2006. godine, dvije godine prije tragedije koja ih je zadesila kad su se vraćali sa putovanja s prijateljima. Svi su uspjeli izaći iz kombija nakon frontalnog sudara s autom, osim Jennifer. Mike, koji je radio kao medicinski tehničar, iznio ju je iz auta.

- Nisam osjećala noge. Paničarila sam, vrištala sam i plakala, nesvjesna u potpunosti što se događa - ispričala je Jennifer. Morala je na nekoliko operacija i sate psihoterapije na koje ju je često pratio i Mike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nekoliko puta sam mu rekla da ne mora ostati ako ne želi da mu cijeli život bude ovakav. Htjela sam ga poštedjeti - kaže Jennifer. Mike je ipak ostao uz svoju djevojku i zaprosio ju prije dvije godine.

- Nesreća me je natjerala da shvatim da sve što želimo učiniti moramo učiniti dok još možemo. Ako imate ljude do kojih vam je stalo, recite im to - kaže Mike. Jennifer su mnogo pomogli i djelatnici rehabilitacijskog centra u Detroitu koji su joj posudili vjenčanicu da osjeti kako je hodati u njoj i pomogli joj da s Mikeom uvježba prvi ples.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda