Obavijesti

News

Komentari 1

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte što vas sve očekuje

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte što vas sve očekuje

Piknik u zelenilu ugostit će online međunarodne predavače te uživo niz domaćih stručnjaka – a osim edukativnih sadržaja, sudionici će se moći i kvalitetno zabaviti te pronaći dugo očekivano osvježenje na zraku.

VIDEO

Svi zainteresirani 16. i 17. lipnja poslije posla, od 17:00 do 20:30, u maksimirskom zelenilu moći će pronaći dugo očekivano osvježenje na svježem zraku – organizatori Dana komunikacija za svoje su sudionike pripremili edukativni DK Piknik by Jamnica Botanica.


DK Piknik ne bi bio piknik kada ne bi ponudio sve za potpuno opuštanje u dobrom društvu. Prirodni užitak u druženjima i programu DK Piknika bez grižnje savjesti omogućila je Jamnica Botanica.


„Izrazito smo ponosni što upravo u ovom okruženju predstavljamo novi proizvod – Jamnicu Botanicu. Inspirirani željama potrošača i novim trendovima, stvorili smo piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode, bez dodanog šećera, s 10% voćnog udjela i malo kalorija. Jamnica Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin u kojima možete uživati bez grižnje savjesti“, Istaknula je Matea Milinović, brend menadžerica za Jamnicu Botanicu.


Raspravu o predavanjima uz kokice i stolni nogomet omogućit će Zagrebačka banka. Predavanja vam donosi A1 Hrvatska, a za utaživanje žeđi u ugostiteljskom objektu Vidikovac omogućeno je 10% popusta za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.
Što je piknik bez dobre hrane i pića – stoga će sudionici prvoga dana DK Piknika moći uživati u ukusnim burgerima PIK Vrbovca, a službeno pivo piknika bit će Staropramen. Ljetnu after-work atmosferu i zanimljive razgovore potaknut će i Badel 1862 Sax gin, a druženje po kojemu će svi odsad živo pamtiti Maksimir podržat će Erste banka i HGK. Ugođaju piknika doprinijet će i Addiko Bank, dok će Red Bull svima dati krila za nove poslovne (i sve one druge) pobjede. Nove uspomene s dugo očekivanog druženja zabilježit će objektiv Pixsella.


Organizacijski su partneri događanja Pepermint, PaliGasi, Kupole i Selotejp, koji će se pobrinuti za vrhunsko iskustvo piknika.
DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica.


Sve informacije dostupne su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca