Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

DNK potvrdio: Leš iz mora nestala je Australka Britt

Tijelo koje su ronioci našli u ponedjeljak u moru pokraj Dubrovnika pripada nestaloj Australki. Zadnji put je viđena 18. rujna u baru 'Fuego'

Facebook
Foto: Facebook
36 komentara

Tijelo koje su ronioci našli u moru kraj Dubrovnika u ponedjeljak, prema prvim informacijama, nestala je Australka Britt Lapthorne.
Britt Lapthorne (21) zadnji put je viđena u noćnom klubu 'Fuego' s prijateljima 18. rujna. Od tada joj se gubi svaki trag. Tijelo koji je policija našla bio je u raspadajućem stanju i u prvi tren nije bilo moguće odrediti radi li se o muškom ili ženskon lešu. Tek je DNK analiza potvrdila najgore sumnje. Ipak, otac Dale Lapthorne kazao je da će zatražiti još jednu DNK analizu u Australiji. Još nije poznat uzrok njene smrti. Sada počinje kriminalistička obrada, koja treba utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, ubojstvu ili samoubojstvu. Policija je Britt bezuspješno tražila danima. U Dubrovnik su u potragu za Britt došii i njen brat Darren, te otac Dale. Raspisali su i nagradu od 100.000 eura za svaku informaciju. Prijavu o nestanku mlade Australke je podnio vlasnik objekta u kojem je bila smještena.

Možda vas zanima i ovo:
Message