Obavijesti

Promo sadržaj

Do brzog i sigurnog zajma iz udobnosti vlastitog doma

Do brzog i sigurnog zajma iz udobnosti vlastitog doma
1

Trebate li brz, siguran i jednostavan izvor kratkoročnog financiranja? Ako je vaš odgovor da, onda su online potrošački zajmovi firme Cash-Expert, S.L. savršen izbor za vas

Ovakva vrsta nenamjenskih zajmova koristi se kao rješenje nekih neočekivanih financijskih pitanja i kao pomoć pri premošćivanju novčanog jaza. I to sve iz udobnosti vlastitog doma.

Zajmovi od 500-10.000,00 kn s tokom otplate od 15-150 dana mogu dobiti zaposlene osobe unutar 24 sata od zaprimanja zahtjeva. Glavna prednost online potrošačkih zajmova Cash-Expert-a je što za odobrenje nije potrebno pribavljanje dodatnih instrumenata osiguranja niti jamca. Prvi i jedini korak je popunjavanje jednostavne online aplikacije i isplata na vaš tekući račun će uslijediti unutar 15 minuta od trenutka odobrenja zajma.

Kako bi lakše pratili dinamiku otplate, e-poštom ćete zaprimati plan otplate zajma, a sam povrat se vrši vrlo jednostavno - putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.

Troškovi i svi ostali uvjeti zajma su transparentno iskazani na web stranici, upravo kako bi korisnik bio siguran da nema skrivenih ili dodatnih troškova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Korištenjem www.cash-expert.com online potrošačkih zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji već godinama na ovaj moderan način sigurno, brzo i bez suviše pitanja dolaze do novca kada im on zatreba, neovisno o svrsi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije