Obavijesti

Promo sadržaj

Dođite i podržite humanitarno događanje LC Kaptol Zagreb

Dođite i podržite humanitarno događanje  LC Kaptol Zagreb
5

Lions klub Kaptol već drugu godinu za redom organizira humanitarno tj. post Božićno događanje kojim prikuplja sredstva za program Čigrin let

Čigrin let - jedinstveni projekt za djecu sa sindromom Down. Cilj mu je usvajanjem temeljnih elemenata taekwondoa razvijati motoričke sposobnosti djece, kako bi mogla funkcionirati u svakodnevnom životu. Isto tako, u pauzama treninga pažnja se posvećuje igri i druženju kako bi djeca s posebnim potrebama u međusobnoj interakciji s klupskim trenerima i njihovim pomoćnicima stekla samopouzdanje. Sve je podređeno njihovoj rehabilitaciji i uključivanju u društvo koje ih okružuje. U sklopu projekta redovito trenira 25 djece sa sindromom Down i drugim poteškoćama, a idejni začetnik i provoditelj projekta je doktor medicine Danijel Bursać.

Ovaj hvalevrijedan projekt prepoznali su i članovi LC Kaptol koji već drugu godinu za redom prikupljaju sredstva za Čigrin let. Tako će u Parku Zrinjevac u subotnje prijepodne 10.2.2018. od 11:00 do 15:00 sati u ozračju fašničkog raspoloženja prolaznike i goste uveseljavati DJ Sani. Članovi LK Kaptol dijeliti će pri tom besplatne krafne, čajeve i ''najbolje kuhano vino na svijetu“, koje će po svome tajnom receptu pripremati chef Zoran “Gastronomad” Šimunić. Stoga, DOBRODOŠLI u Park Zrinjevac krafna-kuhano vino party, slobodno kušajte izvanredno kuhano vino i krafne, zabavite se uz članove LK Kaptol te u skladu sa svojim mogućnostima sudjelujte u prikupljanju sredstava za program ČIGRIN LET.

Omogućite svojim dolaskom da osmijeh djece, kojoj je oprema od donacija namijenjena, mijenja naš svijet!

Radujemo se vašem dolasku!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini