Obavijesti

Promo sadržaj

Dođite i pogledajte Ford vozila u Supernova Garden Mallu

Dođite i pogledajte Ford vozila u Supernova Garden Mallu
1

U organizaciji tvrtke Auto Hrvatska, Ford ovlaštenog trgovca, u tijeku je prezentacija Ford Focus modela u Supernovoj u Garden Mallu. Ford Focus Business Plus diesel već od 116.900kn

U organizaciji tvrtke Auto Hrvatska, Ford ovlaštenog trgovca, u tijeku je prezentacija Ford Focus modela u Supernovoj u Garden Mallu  gdje tijekom cijelog mjeseca možete razgledati izložene modele po akcijskim cijenama.

Vrijeme posebnih promocija tijekom prezentacije biti će organizirano u navedene termine:
Subota, 10.3. i od 10-14h
Petak: 2.3., 16. 3, 23.3. od 16,00 do 20 sati

Posjetitelji centra će u sklopu promocije moći razgledati vozilo, informirati se o cijeni i načinu financiranja te se pribilježiti na probnu vožnju. Najsretnijeg posjetitelja očekuje vikend vožnja sa novim Ford Focusom.

Ne propustite top ponudu na kupnju vozila Focus Business Plus s 1.5 dizelskim motorom. U bogatom paketu opreme Business Plus dostupan je već od 116.900 kuna. Osim navedenog modela, u ponudi je i Ford Focus Business PLUS 1.0 GTDi EcoBoost sa 125KS, dostupan već od 114.900 kuna.
Oba modela dolaze uz ABS + ESP + HLA (pomoć pri kretanju na uzbrdici), sustav elektronske pomoći pri kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te My Key funkciju - tehnologija koja omogućuje postavljanje maksimalne brzine, postavljanje podsjetnika za sigurnosni pojas te kontrolu glasnoće audio sustava.

Ford Focus je prvi automobil koji je osvojio četiri nagrade za napredne sigurnosne mjere u vozilu na Euro NCAP natjecanju koje provodi neovisno tijelo za procjenu sigurnosti. Natjecanje je usmjereno na nove tehnologije sigurnosti i osiguranja. Pobjedničke značajke su: Driver Alert Forward Alert (uključeno u Adaptive Cruise Control), Active City Stop i Lane Keeping Aid (pomoć pri održavanju vozne trake). Focus je također prepoznat kao najbolji u kategoriji "mali obiteljski automobili", nakon što je dobio 5 zvjezdica na crash-testu i izuzetno dobre rezultate na četiri ključna područja: sigurnost odraslih putnika, djeca u vozilu, pomoć za pješake i pomoć za sigurnost vozila. Otkrijte širok raspon tehnologija koje čine ovo vozilo izrazito sigurnim i pomaže vam da vaša vožnja bude sigurna.

Sve dodatne informacije o dostupnim modelima potražite u Auto Hrvatska Ford centru na adresi Heinzelova 70, mailom na ford@autohrvatska.hr ili putem besplatnog telefona 0800 1952.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...