Obavijesti

Promo sadržaj

Do odlične forme sa samo nekoliko koraka od kauča

Do odlične forme sa samo nekoliko koraka od kauča
5

Život jako brzo postane prenaporan . Lako nam se može dogoditi da u svemu tome zaboravimo na brigu za naše tijelo. Da li je i kod vas tjelovježba prvo što maknete s popisa stvari koje morate napraviti?

Kada se nađemo pred dilemom-propustiti redoviti trening ili se posvetiti neodgodivim obavezama – obaveze uvijek imaju prednost. I zbog njih se prikraćujemo za dobar osjećaj u svojem tijelu.

Sami sebi tada radimo medvjeđu uslugu, jer nam naš prenatrpani raspored pokvari veselje do vježbe i prisili nas da počnemo preskakati treninge. Ipak bi trebali ostati na svojem zacrtanom putu poboljšavanja tjelesne kondicije.

Sudjelujte u velikoj Božićnoj nagradnoj igri :

Enimsport daruje 50 vrhunskih proizvoda za aktivno slobodno vrijeme. Za privlačne  nagrade se registrirajte u redizajniranoj on line trgovini.

Najbolja vježba za potpunu formu u udobnosti vašeg doma

Ponekad nam se čini da vježba u teretani ili fitness centru nam se savršeno uklapa u raspored , a ponekad nam se čini kako nam se sama misao na vježbanje ne uklapa u nikakav raspored. Tada imamo mogućnost da ostanemo kod kuće i svejedno obavimo taj ubojiti trening kod kuće . Vrijeme je da se počnemo znojiti u našoj dnevnoj sobi i na kauč sjednemo tek kada smo potpuno iscrpljeni.

Oblikovanje tijela, vrijedno zavisti je jako jednostavno, kao što je jednostavno kupiti nekoliko komada artikala za vježbanje u udobnosti vašeg doma. Sve ostalo zavisi od Vaše motivacije.

Najučinkovitija vježba doma

Početnici neka si tri puta na tjedan uzmu pola sata za visoko intenzivnu kardio vježbu, tri puta na tjedan neka bude namijenjeno treninzima snage , koja mora brinuti za sve vaše mišićne skupine u donjem i gornjem dijelu tijela , kao i za leđni i trbušni dio tijela.

Kod treninga snage napravite 10 do 15 ponavljanja svake vježbe. Čučnjevi se brinu za prednje i stražnje bedrene mišiće kao i  mišiće stražnjice. Sklekovi jačaju prsne mišiće, mišiće remenskoga obruča, bicepse i tricepse kao i sve trbušne mišiće i mišiće gornjeg dijela tijela.

S pravom opremom za fitnes do vrhunskih rezultata

Fitnes je svestrana vježba, koju lako možemo raditi iz udobnosti našeg doma. Sve što trebamo je primjerena oprema koja će odgovarati našim potrebama i mogućnostima.

Obnovljena online trgovina za aktivno vrijeme Enimsport nudi široku lepezu artikala za aktivno provođenje slobodnog vremena za cijelu obitelj.

Od eliptičnog trenažera do utega

S vrhunskim eliptičnim trenažerom ili sobnim biciklom lako možete napraviti nevjerojatne učinke , koje s upotrebom traka za trčanje ili stepera  možete samo intenzivirati. Za vježbu glavnih mišićnih skupina možete upotrijebiti spravu za veslanje, ili si možete osmisliti svoju postaju za vježbanje, koja će postati središte vašeg vježbanja za dobar osjećaj u vašem tijelu.

Povremeni problem kod vježbanja može biti zamor , ako radimo vježbanje samo na jednoj spravi. Tomu možete lako doskočiti da vježbe kombiniramo s različitim utezima, vijačama s LCD -zaslonom , ručnim oprugama i drugim artiklima za jačanje snage , kao i s opremom za poboljšavanje ravnoteže.

Kod kućnih treninga postoji opasnost  da će vas vaš dug oporavak od treninga odmaknuti od obaveza, zato je najbolje treninge raditi ujutro, kada nam na mislima nisu različite obaveze koje moramo napraviti.

Odlična forma kao idealni Božićni poklon

Dobar osjećaj i vrhunsku formu lako možete nekome pokloniti . Opremu za vježbanje poklonite svojim najbližima. Zašto ih ne biste razveselili s vrhunskom artiklom za poboljšavanje kondicije – kao na primjer s vijačom  z LCD-zaslonom?

U on line trgovini Enimsport smo pripremili posebnu akciju za prosinac s artiklima po sniženim cijenama. Možete birati između guralica za najmlađe , sobnih bicikala, vijača, utega, klupe za vježbanje, sprava za veslanje i stepera.

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri :

Enimsport daruje 50 vrhunskih proizvoda za aktivno provođenje slobodnog vremena. Za privlačne nagrade se registrirajte u redizajniranoj on line trgovini.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu