Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Do savršenog doma uz OTP stambeni kredit

Ako ste se odlučili na kupnju novog doma, nudimo vam nekoliko savjeta kako biste olakšali svoju potragu

Prilikom potrage za novim stanom ili kućom bitno je koncentrirati se na vlastite mogućnosti i želje. Naprimjer - stan na višim katovima zgrade može imati odličan pogled, ali i on donosi potencijalne probleme. Ako razmišljate o proširenju obitelji, nošenje dječjih kolica na treći ili četvrti kat bez dizala bit će zahtjevan pothvat. Bitan je, naravno, i raspored prostorija. Pokušajte pronaći nekretninu s najviše prirodne svjetlosti. Stanovi koji isključivo gledaju na zapad su dobra opcija za zimu, ali ljeti će vas sunce grijati i više no što biste to zapravo htjeli.

Želite li živjeti u gradu, bitna stavka je i parkirni prostor – parkiralište ili garaža. Dok novije zgrade često imaju vlastito parkiralište, starije zgrade to nemaju i to valja uzeti u obzir. Nemojte zaboraviti ni na prometni položaj četvrti – često ćete veću nekretninu pronaći izvan centra grada gdje ćete zatim i lakše stvoriti svoj dom iz snova.

Uz OTP stambene kredite u kunama lakše ćete zaokružiti svoju financijsku konstrukciju te stvoriti svoj dom po mjeri. Bilo da kupujete novu nekretninu ili razmišljate o uređenju postojećeg doma mi ćemo vam u tome pomoći.
S fiksnom kamatnom stopom od 2,99% za prve 3 godine otplate srušit ćete onaj zid koji vam je trn u oku otkako ste se uselili i lakše stvoriti otvoren prostor kojemu težite. Nakon prve tri godine, odnosno za preostali period otplate kredita vrijedi kamatna stopa od 3,35%, dok je efektivna (EKS) 3,40%. 
Obratite nam se s povjerenjem jer naš stambeni kredit nema troškove odobravanja niti procjene nekretnine te u brzom roku možete stvoriti svoj savršeni dom.

Tema: Promo sadržaj

Message