Obavijesti

Promo sadržaj

Do svježih namirnica domaćih proizvođača iz vašeg doma

Do svježih namirnica domaćih proizvođača iz vašeg doma

Dostava iz OPG-ova domaćeg voća i povrća, meda, mliječnih i mesnih proizvoda do vašeg kućnog praga

Građani su ovih dana dobili virtualnu tržnicu domaćih poljoprivrednih proizvoda na kojoj se, u potpunoj sigurnosti za zdravlje, može kupovati svježe voće i povrće lokalnih OPG-ova.

Jedino što im treba za taj shopping su računalo ili pametni telefon i internet. Virtualna tržnica nalazi se na Facebook stranici nazvanoj “OPG tržnica u Vašem domu”.

Na toj stranici se mogu vidjeti ponude proizvoda OPG-ova, uvjeti i vrijeme dostave te kontakt za naručivanje. Na stranicu se mogu javiti svi OPG-ovi iz Velike Gorice, Zagreba i Zagrebačke županije koji bi željeli ponuditi svoje proizvode na toj velikogoričkoj virtualnoj tržnici. Cilj je da ta Facebook stranica postane mjesto sigurne kupnje i promocije poljoprivrednih proizvoda OPG-ova u zagrebačkom prstenu. Ovu stranicu podržali su i Rotary klub Velika Gorica, Grad Velika Gorica dok je tvrtka D.I.D. idejni začetnik i administrator stranice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...