Obavijesti

News

Komentari 3

Dobio 28 dana zatvora i ostao bez vozila. Ima više presuda i u Gorici ga opet ulovili u vožnji

Dobio 28 dana zatvora i ostao bez vozila.  Ima više presuda i u Gorici ga opet ulovili u vožnji

Vozač teretnog vozila u Velikoj Gorici nije bio vezan, imao je zabranu vožnje, oduzetu vozačku. Sad ide u zatvor. U Lastovskoj u Zagrebu su ulovili drugog vozača koji je dobio 11.000 kuna kazne

VIDEO

Općinski prekršajni sud u Zagrebu izrekao je 44-godišnjem recidivistu 28 dana zatvora i godinu zabrane vožnje, a oduzet mu je i neregistrirani teretni automobil u kojem je uhvaćen bez vozačke i nevezan. 

Policija je 44-godišnjaka zaustavila u dok je upravljao velikogoričkom Sisačkom ulicom teretnim automobilom kojem je isteklo važenje prometne. Pritom nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a bila mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane vožnje.

U policiji kažu i da mu je vozačka oduzeta zbog "neobavljenog izvanrednog nadzornog zdravstvenog pregleda dok mu je ujedno ukinuta i oduzeta vozačka dozvola".

Budući da je provjerom utvrđeno da je 44-godišnjak recidivist koji unatrag tri godine ima više od tri pravomoćne presude za isti prekršaj, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama privremeno mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao. 

U Lastovskoj ulici u Zagrebu su pak u srijedu policajci zaustavili auto koji je vozio muškarac (48). Provedenim je nadzorom utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije te da mu je ujedno i istekla valjanost vozačke dozvole. Zbog počinjenih prekršaja odveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 11.000 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca