Obavijesti

News

Dobitnik Chill&Grill partyja: Na Bundeku ćemo sigurno napraviti najbolji slavonski roštilj

Dobitnik Chill&Grill partyja: Na Bundeku ćemo sigurno napraviti najbolji slavonski roštilj

Sa svojim društvom na partyju vrijednom 10.000 kuna u subotu će uživati Dino Knežević, Slavonac sa zagrebačkom adresom. Nakon Zagreba idemo u Osijek, Rijeku i Split, gdje nas čekaju pravi roštilj majstori

VIDEO

Na našu stranicu Chill&Grill stiglo je mnogo prijava svih vas koji ste željeli osvojiti privatni roštilj party za svoju ekipu vrijedan 10.000 kuna. Žiriju bilo je teško odlučiti, jer su brojne prijave bile duhovite i originalne. Iako je bilo puno vas koji ste nas osvojili s poslanim materijalima, odabrali smo ipak samo neke. Tako će ovaj vikend, 22. svibnja, sa svojim društvom na Bundeku uživati Slavonac sa zagrebačkom adresom, Dino Knežević i njegova ekipa.
- Mi smo prijatelji iz djetinjstva, svi redom smo iz Slavonije s prebivalištem u Zagrebu, slažemo najbolji slavonski roštilj i u skladu s tim garantiramo i najbolju slavonsku zabavu koju želimo demonstrirati u subotu. Nadam se da ćemo mnogima biti inspiracija za vikend roštiljanje - rekao je Dino uoči velikog tuluma. 


Za vrhunski party dobitnicima smo osigurali dobru poziciju s velikim roštiljem i malim električnim grillom, suncobrane i hladnjake. Nakon dobre hrane valja i odmoriti pa će dobitnici na svom prostoru imati i klupe za chillanje, deke i jastuke. Čeka ih i vrhunsko meso za grill te dvije gajbe piva, razna vina i bezalkoholna pića. A da bi roštilj bio potpun, jer bez dobrih priloga nema ni dobrog roštilja, zato će tu biti i raznih začina, salata i umaka. Dobitnike će dočekati i sav potreban materijal za kuhanje i pripremu vatre. Atmosferu, ionako već dobro raspoloženim Slavoncima, dodatno će zagrijati popularni DJ Jurki, koji će dobitnike tri sata zabavljati glazbom. A kako bi barem mali dio tog veselog druženja prenijeli i našim gledateljima, dobitnici će snimiti i Chill&Grill video show. Možete ih pratiti i u javljanju uživo na Facebook stranici 24sata. 

Odabrali smo također i pobjednike natječaja za još tri grada koja nas očekuju u sklopu velikog Chill&Grill partyja - u Osijeku će roštiljati Valentina Pleša i grupa Dream team, u Rijeci Mia Hrlec i grupa Ovdje nitko nije normalan, a i Splitu Matko Jukić i ekipa

Možda ove izazovne godine roštilj, kao i život, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali zato ćemo uživati dvostruko više. Nakon Zagreba, dobitnici će uživati u Osijeku, u parku Katakombe 29. 5., u Rijeci, u Parku prirode Učka 5. 6., te u Splitu, u parku Zvončac 12. 6. 

Friends,Having,Barbecue,Party,In,Backyard

No, mi još nismo stali s nagradnim natječajima. Svi znamo da pivo izvrsno paše uz roštilj, a ako smatrate da ste pravi prijatelj, onda ćete se sigurno zauzeti za svoju ekipu i osvojiti Karlovačko 6 pack - jer najljepše je među svojima! Sve što morate učiniti da biste osvojili ovu super nagradu je da na našoj roštilj karti na stranici www.chillgrill.hr otkrijete svima najbolju lokaciju za roštiljanje i označite je. Nagrađujemo 40 najoriginalnih prijava, a prijaviti se možete ovdje. Natječaj traje do 31. svibnja, no ni to nije sve.  Ako vam nedostaje inspiracije za vikend roštiljanje, na našoj stranici ćete pronaći i recepte kojima ćete zasigurno razveseliti svoje bližnje.  

24sata Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! 

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac i Kotanyi.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor