Obavijesti

Promo sadržaj

Dobro se nagradi ovih blagdana uz najfinije mesne proizvode najbolje kvalitete i okusa

Dobro se nagradi ovih blagdana uz najfinije mesne proizvode najbolje kvalitete i okusa
5

Asortiman čine pršuti, trajne salame i trajna suha mesa idealna za popunjavanje blagdanske trpeze ili darivanje dragih osoba, a na pršut i kulen nitko neće ostati ravnodušan

DOBRO je brend trajnih mesnih proizvoda sastavljenih isključivo od dobrih sastojaka. Proizvodi ne sadrže soju, gluten, pojačivače okusa i umjetna bojila te ne prolaze kroz postupak dimljenja što ih čini pogodnima za sve skupine potrošača. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa uz pomoć najsuvremenije tehnologije ključni su za stvaranje prepoznatljivog okusa i garanciju kvalitete.

Asortiman čine pršuti, trajne salame i trajna suha mesa idealna za popunjavanje blagdanske trpeze ili darivanje dragih osoba, a na pršut i kulen nitko neće ostati ravnodušan. DOBRO pršut proizvodi se od svinja iz vlastitog uzgoja, sa slavonskih farmi, a jedini dodatak mu je jadranska sol. Sočan okus i nježnu teksturu duguje zrenju od minimalno 13 mjeseci u najsuvremenijim proizvodnim pogonima u regiji. DOBRO kvrgavi kulen izrađen je od najkvalitetnijih komada mesa, a zbog dodatka pikantne crvene paprike idealan je za ljubitelje tradicionalnih slavonskih okusa.

Kupovinom bilo kojeg DOBRO proizvoda u periodu do 31.12.2020. ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i osvajanje jedne od 30 vrijednih nagrada od kojih ističemo 30.000 kuna na Diners Club kartici. Nagradna igra vrijedi na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj, a uvjete sudjelovanja možete saznati na www.dobro.hr

DOBRO je brend osječke Žito grupe, vodeće poljoprivredne i prehrambene industrije u Slavoniji koja je ujedno i jedan od najvećih proizvođača svinja u Hrvatskoj, a posjeduje i vlastitu tvornicu stočne hrane Vitalka. Osim brenda DOBRO u asortimanu prehrambenih proizvoda Žito grupe nalaze se čepinsko Tena ulja, Tena brašno i krupica te Svježa jaja Žito.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.