Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Dobrodošli turisti: U Vodicama ih dočekale raskopane ceste

Na jednoj od najprometnijih prometnica u Vodicama, Ulici Lasana Ante kabalera, još uvijek traju radovi na izgradnji kanalizacije i zamjeni dotrajalih vodovodnih cijevi

Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24 komentara

U Vodicama trenutno boravi oko 3000 turista, a već ovog vikenda očekuje ih se dvostruko više. Prije svega zbog produženog vikenda očekuje se navala domaćih gostiju. Međutim, jedna od najprometnijih prometnica, Ulica Lasana Ante Kabalera, dočekat će ih raskopana.  

Još uvijek traju radovi na izgradnji kanalizacije, zamjeni dotrajalih vodovodnih cijevi, sustavu za odvod oborinskih voda, te postavljanje nove javne rasvjete, nogostupa i kolnika.

- Radi se o završetku vrlo sveobuhvatne rekonstrukcije ove ulice. Radovi su pri kraju, već se polaže asfalt i sve bi trebalo biti završeno do 25. lipnja - kaže direktorica Turističke zajednice Grada Vodica Anita Franin.

Vodice će uistinu prije glavne turističke sezone dobiti vrhunski sređenu prometnicu, ali to će biti mala utjeha onima koji su ovdje uplatili odmor u predsezoni i proveli ga slušajući buku teških strojeva, preskačući kanale i udišući prašinu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message