Obavijesti

Promo sadržaj

Dobrotvorna multimedijalna predstava: Život je vrednota

Dobrotvorna multimedijalna predstava: Život je vrednota
9

Slovenska plesna skupina Katja Dance Company, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, izvesti će dobrotvornu kazališnu plesnu predstavu Život je vrednota, dana 16.05.2018. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20.00 sati

Svi plesači i cijeli tim iz plesne skupine Katja Dance Company rade potpuno volonterski i od srca, a izvedbom ove dobrotvorne predstave daju nesebičnu podršku aktivnostima Krijesnice - udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima. Predstava se odnosi na sve koji se suočavaju s rakom, koji se tiho ušulja u naše živote i koji mijenja sve.

Plesnu predstavu osmislila je Katja Vidmar, koreografkinja i plesačica. Kroz priču liječnice, plesači približavaju gledateljima svijest o bolesti s kojom se pojedinac suočava i istrajno nosi sa strahom, neizvjesnošću i boli. Glavna junakinja koja se iznenada razboli od raka traži sebe, svoj put i izlaz iz boli. Bori se sa sobom, sa svojom bolešću, sa sviješću da gubi borbu, želi da svi koji su uz nju, budu što dalje od njene borbe i trpljenja. Ona se sjedinjuje s trenutkom. Prihvaća život i svjesna je prolaznosti vremena. 

Predstava je u Sloveniji izvedena već 20 puta, te na godišnjicu njene premijere izvodi se po prvi put u Hrvatskoj, u Zagrebu. Rak ne bira, niti pozna granice. Isto kao i umjetnost i humanitarni rad. Svaka izvedba ove dobrotvorne predstave dotaknula je gledatelje s porukom da moramo cijeniti život. 

Organizatori vas pozivaju da poduprete ovu dobrotvornu predstavu kupnjom karte, pomažući na taj način djeci koja se sada liječe od malignih bolesti i mladim survivorima Krijesnice koji su se izborili s malignom bolešću i sada svojim iskustvom pružaju podršku i osnažuju male pacijente.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve