Obavijesti

Promo sadržaj

Dodatni popust na akcijske cijene BMW i MINI modela

Dodatni popust na akcijske cijene BMW i MINI modela
1

Najtraženiji BMW i MINI modeli uz bogate pakete opreme dostupni su odmah po još povoljnijim cijenama

U svim Tomić & Co. salonima odobravaju se dodatni popusti na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela koji već imaju uključene bogate pakete opreme.

U akciji je ograničena količina BMW automobila serije 1, 3 i 5 te uvijek traženi članovi bavarske obitelji X: X1, X2, X3, X4 i X5, ali i legendarni MINI Cooper te MINI Countryman. Uz dodatne cjenovne pogodnosti na već snižene cijene, svi modeli odmah su spremni za isporuku. Osim povoljnijih cijena, zainteresirani mogu iskoristiti i posebne uvjete financiranja omogućene putem BMW Financial Services, potpuno prilagođene individualnim željama te potrebama svakog kupca.

Među najpopularnijim dostupnim lagerskim vozilima nalazi se i BMW serije 3, globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine. Kako bi za nadolazeću sezonu putovanja bili spremniji nego ikada prije u akciji je i novi BMW X1 - jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Cijene svih lagerskih vozila uključuju PDV i PPMV, a dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara.

Najprodavaniji gradski automobil premium segmenta svih vremena, legendarni MINI, sada je također u posebnoj ponudi dostupan s još većim uštedama i bogatim paketom opreme. Za kupnju modela MINI Cooper u opcijama s 3 ili 5 vrata te modela MINI Countryman Cooper D osim cjenovnih pogodnosti također se nude i atraktivni uvjeti financiranja. Mini Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, dodatni je razlog kupnje.

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW ili MINI omiljeni model - sada dostupan s posebnim pogodnostima.

Više informacija potražite na:

www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-05-01-lagerska.html

www.mini.com.hr/hr_HR/home/offers/new-cars-offers/mini_lagerska.html

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj