Obavijesti

Promo sadržaj

Dodatno zdravstveno osiguranje za djecu: evo i zašto

Dodatno zdravstveno osiguranje za djecu: evo i zašto
1

Kome zdravlje djece nije na prvom mjestu? Svim silama trudimo se zaštititi ih od trenutka izlaska iz rodilišta

Brižno ih odijevamo, nerijetko pretjerujući, „da se beba ne bi prehladila“, pazimo da ne „pokupe“ kakav virus od znatiželjne rodbine i bdijemo nad njihovim hranjenjem i probavom 0-24, mjereći količinu unesene hrane i težinu pelena.  

Sve je to normalno i nema prevelikog opreza kad je zdravlje djeteta u pitanju.  No, ako želite svom djetetu osigurati  najbolju zdravstvenu skrb koju možete dobiti, ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje. Što će mi to, pitate se, kad imate pedijatra koji će vas uputiti kamo treba bez da za to izdvajate dodatni novac.  

S dodatnim zdravstvenim osiguranjem na savjet i podršku možete računati i kad je vaš pedijatar „u drugoj smjeni“ ili kad su liste čekanja, čak i za djecu, preduge, a vi si naprosto ne možete priuštiti slobodan dan za svaki odlazak liječniku. Stručna medicinska pomoć na raspolaganju vam je od 0-24, svakoga dana u tjednu!

Kad ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje za dijete, možete zaboraviti na uputnice, čekanje u ordinacijama i skupljanje nalaza po bolnicama jer  vam za preglede i pretrage uputnice nisu potrebne, liječnike i zdravstvene ustanove birate sami, i to u terminu koji vama i djetetu najviše odgovara. 

Za 88 kuna mjesečno vašem djetetu u dobi od 0 do 6 osigurali ste pregled kod bilo kojeg specijaliste, a  u pokriću su prvi pregledi, kontrolni pregledi, konzultacije, ekspertize i drugo mišljenje. Polica uključuje i dva preventivna pregleda liječnika specijaliste ortopeda u svakoj godini trajanja osiguranja kao i dva ultrazvučna pregleda kukova u osigurateljnoj godini.  Ova polica pokriva i ortopedska i druga medicinska pomagala prema medicinskoj indikaciji, te stomatološke usluge. 

Polica se može ugovoriti i za djecu od šest godina naviše, po cijeni  od 65 kuna mjesečno i bogatim pokrićima koji vam mogu znatno olakšati život  jer medicinsku pomoć možete zatražiti bilo kad, telefonom ili e-mailom.  

Skoknite odmah na www.uniqa.hr i ugovorite paket dodatnog zdravstvenog osiguranja Kid za dijete od 0 do 6 godina, odnosno Teen za dijete  starije od 6 godina. Zaboravite na pretrpane čekaonice i gnjavažu s uputnicama i još danas osigurajte zdravlje vaših najmilijih. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj