News

Komentari 2

Đogaš ulazi u Gradsko vijeće

Đogaš ulazi u Gradsko vijeće

Nestranački kandidat HDZ- a za gradonačelnika Splita na nedavno održanim izborima Zoran Đogaš ući će u splitsko Gradsko vijeće, a HDZ će ga predložiti na dužnost drugog potpredsjednika Gradskog vijeća

Doznaje se to u ponedjeljak u Gradskom odboru te stranke.

Povjerenik HDZ- a Tomislav Gojo izvijestio je da su na današnjoj, prvoj sjednici Povjerenstva HDZ-a Split donesene odluke o zamjenskim vijećnicima te stranke u Gradskom vijeću koji će tu dužnost obnašati umjesto vijećnika koji su svoje mandate stavili u mirovanje.

Temeljem odluke Povjerenstva, kao zamjenski vijećnici izglasani su: Ivana Relata, Jakša Balov, Domagoj Bajić i Vide Popović.

Dužnost predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću obnašat će vijećnik Vide Popović, a sve aktivnosti bit će, kažu, planirane i izvršavane u koordinaciji s Povjerenstvom i povjerenikom Tomislavom Gojom.

"Na HDZ-u kao glavnoj oporbenoj snazi u Gradskom vijeću Grada Splita je velika odgovornost. Pravovremeno ćemo ukazivati na sve ono što smatramo pogrešnim za naš grad te predlagati sve one poteze koji su potrebni kako bi naš grad krenuo naprijed", poručili su u priopćenju iz splitskog HDZ-a.

Najčitaniji članci